Cum sa verifi online biletul la pariuri pe Real Bet

Procedura de verificare a biletului la Realbet este una simpla si consta in accesarea site-ului realbet.ro si apoi introducerea seriei biletului in sectiunea numita “numar bilet” care se afla situata in partea dreapta a paginii de start si apoi apasati butonul “trimite”, pentru a putea verifica daca biletul este unul castigator sau nu.

Insa, exista si posibilitatea ca anumite persoane sa aiba acces la internet, in acest caz, pentru verificarea starii biletului, se poate merge in orice agentie Realbet unde veti da la casierita biletul si o veti ruga sa-l scaneze cu cititorul de coduri de bare.

Daca sunt si persoane interesate sa verifice individual anumite partide, se poate accesa pagina cu rezultate a celor de la Realbet. Acolo, se pot gasi toate meciurile care au fost in oferta din ultimul an. La meciurile de fotbal din competitii mai importante, cum sunt Champions League, UEFA Europa League, veti gasi si rezultatul meciului la pauza, rezultatul final si echipa care a marcat primul gol, iar la meciurile de tenis, veti putea gasi rezultatul final, dar si scorul primului set. Puteti sa selectati luna si veti gasi data si ora la care se vor disputa partidele. Prin urmare, la casa de pariuri Realbet aveti si optiunea de a verifica manual biletele pe care le-ati jucat la pariuri.

Știri relevante