Menu

Cum să verifici biletul de pariuri la Fortuna

Cum sa verifici biletul de pariuri la Fortuna

Procesul de verificare a biletului

Ca şi în cazul altor case de pariuri, şi la Fortuna, pentru a vă verifica biletul, este nevoie doar de câteva click-uri statusul biletului fără a fi nevoie să intraţi pe site-uri de rezultate live pentru a vedea rezutatul fiecărui meci de pe biletul pe care l-aţi jucat.

Verificarea biletului de pariuri este un procedeu uşor de făcut la orice agenţie, dar atunci când un parior este începător, chiar şi cele mai simple lucruri pot părea greele.

Dacă aveţi deschis un cont de pariuri la Fortuna, şi aţi plasat un bilet de pe PC sau de pe orice alt dispozitiv mobil, trebuie să te loghezi în cont şi accesaţi secţiunea „Contul meu”. De aici, veţi fi redirecţionat spre lista de pariuri pe care aţi făcut-o şi acolo veţi căuta pariurile jucate în funcţie de tipul lor: câştigătoare, pierzătoare, deschise, etc. Sau de perioada în care au fost jucate (ultima săptămână, ultima lună, ultimele 3 luni, etc.).

Cum se verifică biletul de agenţie pe online

În cazul în care nu aveţi un cont deschis, dar aţi plasat un bilet într-una din agenţiile stradale Fortuna, tot puteţi verifica starea biletului pe site-ul agenţiei, iar în meniu veţi găsi o opţiune numită „Pariază în agenţie”. De aici veţi fi redirecţionat către site-ul destinat caselor de pariuri offline. Aici vă va apărea opţiunea numită „verifică bilet”, iar sub se află un chenar unde va trebui să introduceţi codul biletului. Acesta este un cod format din 5 caractere ce poate fi găsit pe biletul de pariuri, chiar sub codul de bare.

Procesul de verificare este unul simplu, indiferent dacă pariurile au fost plasate on line sau offline. Se recomandă prima variantă, deoarece nu va mai trebui plătită şi taxa de 5 % percepută la fiecare bilet jucat, lucru care se traduce prin câştiguri mai mari pe termen mai îndelungat. Plus ca pariind online, veţi beneficia şi de bonusul de bun venit, un bonus atractiv, iar depunerile pot să fie făcute la agenţiile stradale fără a mai fi nevoie de un card sau de orice altă metodă de plată.

 

Știri relevante