Menu

Cum sa verifici biletul de pariuri la Fortuna

Cum sa verifici biletul de pariuri la Fortuna

Ca si in cazul altor case de pariuri, si la Fortuna, pentru a va verifica biletul, este nevoie doar de cateva click-uri statusul biletului fara a fi nevoie sa intrati pe site-uri de rezultate live pentru a vedea rezutatul fiecarui meci de pe biletul pe care l-ati jucat.

Verificarea biletului de pariuri este un procedeu usor de facut la orice agentie, dar atunci cand un parior este incepator, chiar si cele mai simple lucruri pot parea greele.

Daca aveti deschis un cont de pariuri la Fortuna, si ati plasat un bilet de pe PC sau de pe orice alt dispozitiv mobil, trebuie sa te loghezi in cont si accesati sectiunea „Contul meu”. De aici, veti fi redirectionat spre lista de pariuri pe care ati facut-o si acolo veti cauta pariurile jucate in functie de tipul lor:castigatoare, pierzatoare, deschise, etc.  Sau de perioada in care au fost jucate ( ultima saptamana, ultima luna, ultimele 3 luni, etc. ).

In cazul in care nu aveti un cont deschis, dar ati plasat un bilet intr-una din agentiile stradale Fortuna, tot puteti verifica starea biletului pe site-ul agentiei, iar in meniu veti gasi o optiune numita „Pariaza in agentie”. De aici veti fi redirectionat catre site-ul destinat caselor de pariuri offline. Aici va va aparea optiunea numita  „verifica bilet”, iar sub se afla un chenar unde va trebui sa introduceti codul biletului. Acesta este un cod format din 5 caractere ce poate fi gasit pe biletul de pariuri, chiar sub codul de bare.

Procesul de verificare este unul simplu , indiferent daca pariurile au fost plasate on line sau offline. Se recomanda prima varianta, deoarece nu va mai trebui platita si taxa de 5 % perceputa la fiecare bilet jucat, lucru care se traduce prin castiguri mai mari pe termen mai indelungat. Plus ca pariind online, veti beneficia si de bonusul de bun venit, un bonus atractiv, iar depunerile pot sa fie facute la agentiile stradale fara a mai fi nevoie de un card sau de orice alta metoda de plata.

Știri relevante