Cum sa vezi cati bani mai ai pe paysafecard

Unul dintre lucrurile minunate despre payafecard este ca veti obtine un cod reutilizabil. Nu trebuie sa cheltuiti toti banii odata. Puteti utiliza acelasi cod pin de mai multe ori pana cand ati utilizat soldul. Desigur, din cand in cand va trebui sa efectuati un cec de paie pe card. Astfel stii exact cat trebuie sa cheltuiesti. Permiteti-mi sa va conduc prin cateva cai prin care puteti face asta.

Poate ca cea mai simpla metoda de a efectua o verificare a soldului pentru payafecard este direct prin intermediul site-ului principal paysafecard. Este simplu. Trebuie doar sa introduceti numarul de saisprezece cifre pe cardul dvs. de plati, sa efectuati un mic control de securitate si ati terminat. Soldul dvs. va fi afisat direct la ecran. Unul dintre lucrurile minunate despre efectuarea unui cec paysafecard folosind aceasta metoda este faptul ca puteti vedea o lista de tranzactii istorice pe acel cod PIN specific de paysafecard.

Daca aveti un smartphone, va sugerez serios sa descarcati aplicatia paysafecard cat mai curand posibil. Acest lucru se datoreaza faptului ca are o serie de beneficii. Poate ca principalul este ca va va permite sa tineti o evidenta a tuturor codurilor dvs. PIN diferite. Acest lucru este important, deoarece acele mici bucati de hartie se pierd. Ai putea arunca o suma buna daca ai ghinion. Aplicatia cu codul paysafecard va permite, de asemenea, sa vizualizati tranzactiile si eventualele solduri ramase pe cardurile dvs. direct din palma. Evident, nu trebuie sa va aflati in jurul unui computer.

Este important sa retineti ca exista unii oameni care vor cumpara un cod de pachete cu carduri. Cu toate acestea, nu ar trebui sa le dati numarul de pin pentru a efectua o verificare a platilor de plati inainte de a avea de fapt banii pe care acestia ii vor oferi in mainile dvs. Aceasta cere doar probleme. La urma urmei, odata ce au numarul dvs. de pin, nu trebuie sa va dea bani. Ei pot cumpara doar lucruri cu codul, deoarece le au in mana.

Știri relevante