Menu

Cum schimb parola la pokerstars

Cum schimb parola la pokerstars

Pentru schimbarea parolei la Pokerstars, trebuie să urmaţi următorii paşi

-website

-program pentru calculator

-aplicatia pentru mobil

Mai concret, apăsaţi pe iconita care se afla lângă numele de utilizator, apoi accesaţi secţiunea “contul meu”. Apoi, apăsaţi pe “actualizare parola” din meniul “detalii cont”.

După ce aţi făcut acest pas, trebuie să introduceţi parola actuală în câmpul “parola veche”, iar apoi în secţiunea “parola noua”, introduceti noua parola şi apăsaţi butonul “salvează”.

Trebuie să ştiţi că şi pentru noua parola veţi avea de respectat aceleaşi reguli ca la stabilirea parolei vechi, în sensul numărului de caractere şi al semnelor de punctuaţie sau litere.

În cazul în care aţi uitat vechea parola, luaţi legătura cu cei de la Pokerstars şi ei vă vor trimite un link pentru crearea unei noi parole.

Luati legatura cu Pokerstars daca nu va descurcati

După ce aţi resetat sau modificat parola, va trebui să o actualizaţi pe toate dispozitivele de pe care va logaţi la Pokerstars ( calculator, telefon mobil ).

Pentru a putea cere schimbarea parolei, trebuie să daţi celor de la Pokerstars adresa de email corecta, pentru acolo veţi primi linkul pentru crearea noii parole.

Trebuie ştiut ca pentru siguranta contului, nu este permisă folosirea unor parole care au fost folosite recent.

Știri relevante