Menu

Cum schimb parola la pokerstars

Pentru schimbarea parolei la Pokerstars, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

-website

-program pentru calculator

-aplicatia pentru mobil

Mai concret, apasati pe iconita care se afla langa numele de utilizator, apoi accesati sectiunea “contul meu”. Apoi, apasati pe “actualizare parola” din meniul “detalii cont”.

Dupa ce ati facut acest pas, trebuie sa introduceti parola actuala in campul “parola veche”, iar apoi in sectiunea “parola noua”, introduceti noua parola si apasati butonul “salveaza”.

Trebuie sa stiti ca si pentru noua parola veti avea de respectat aceleasi reguli ca la stabilirea parolei vechi, in sensul numarului de caractere si al semnelor de punctuatie sau litere.

In cazul in care ati uitat vechea parola, luati legatura cu cei de la Pokerstars si ei va vor trimite un link pentru crearea unei noi parole.

Dupa ce ati resetat sau modificat parola, va trebui sa o actualizati pe toate dispozitivele de pe care va logati la Pokerstars ( calculator, telefon mobil ).

Pentru a putea cere schimbarea parolei, trebuie sa dati celor de la Pokerstars adresa de email corecta, pentru acolo veti primi linkul pentru crearea noii parole.

Trebuie stiut ca pentru siguranta contului, nu este permisa folosirea unor parole care au fost folosite recent.

Știri relevante