Menu

Cum schimb parola la superbet

Cum schimb parola la superbet

Exista mai multe probleme de conectare cu care va puteti confrunta cu contul dvs. Superbet. Poate doriti sa va schimbati parola sau este posibil sa fi uitat parola cu totul. Acestea sunt lucruri diferite si trebuie tratate diferit. Superbet urmeaza cele mai recente protocoale de criptare pentru a va proteja contul. Cum se schimba parola Superbet? Trebuie sa va amintiti vechea parola pentru a putea face acest lucru, asa ca asigurati-va ca va puteti conecta la contul dvs.

Cum se schimba parola Superbet?

 • Conectati-va la contul dvs. Superbet folosind vechea parola
 • Navigati la Servicii -> Contul meu -> Detaliile mele -> Parola
 • Acum alegeti sa va schimbati parola aici
 • Introduceti vechea parola
 • Introduceti noua parola si reconfirmati-o

Aia este! Acum aveti o noua parola.

Ce se întâmpla daca ti-ai uitat parola?

Aceasta este de departe cea mai rouna problema. Oamenii pot lua o pauza de la pariuri, cu toate acestea, nu-si amintesc sa-si pastreze parola în siguranta. Pentru a va schimba parola trebuie sa:

 • Accesati Superbet.ro
 • Accesati pagina „Autentificare pierduta”.
 • Trebuie sa cunoasteti numarul de securitate din 4 cifre, e-mailul si ziua de nastere pentru a va putea schimba parola
 • Daca va cunoasteti numele de utilizator, acesta este si un mare plus.
 • Introduceti detaliile si urmati procesul de pe pagina pentru a va schimba parola

Ce se întâmpla daca ati uitat numarul de securitate din 4 cifre?

Acesta este un lucru mai serios, deoarece Superbet foloseste numarul dvs. de securitate ca instrument de verificare. Va puteti accesa contul fara el, dar necesita putin mai multa munca.

Trebuie sa iei legatura cu Superbet si sa raspunzi la câteva întrebari despre informatiile tale personale si activitatea contului. Numai când Superbet este sigur ca esti cine spui ca esti, îti va acorda acces la cont. Daca, totusi, nu reusiti sa-i convingeti, atunci nu va veti putea conecta la contul dvs.

Ati uitat numarul de cont sau parola

Daca nu va puteti conecta deoarece ati uitat numarul de cont sau parola, selectati „Nu va puteti accesa contul?” linkul situat chiar sub casetele de conectare.

 • Daca v-ati pierdut parola, introduceti numarul de cont si apasati TRIMITE-MI O PAROLA NOUA.
 • Daca v-ati pierdut numarul de cont, mai întâi alegeti „Nu-mi amintesc ID-ul contului”, introduceti adresa de e-mail si apasati TRIMITE NUMARUL CONTULUI MEU.

Apoi vi se va afisa mesajul: „Va rugam sa introduceti codul afisat în imagine si sa continuati”.

Introduceti numerele afisate si detaliile pe care încercati sa le recuperati vor fi trimise la adresa de e-mail înregistrata a contului dvs. NOTA: aceste numere NU sunt noua ta parola! Acestea sunt folosite doar pentru solicitarea e-mailului de resetare.

Daca primiti un mesaj de eroare sau e-mailul nu ajunge, verificati mai întâi dosarele de spam/junk.

Daca tot nu puteti gasi e-mailul sau daca nu aveti acces la e-mailul legat de contul dvs., va rugam sa accesati AICI pentru instructiuni suplimentare.

Știri relevante