Menu

Cum se aranjeaza un meci de fotbal

Cum se aranjeaza un meci de fotbal

Acelasi lucru este valabil si pentru aceia dintre voi care ar putea incerca sa profite de ofertele de bun venit gratuite sau altele similare, prin deschiderea de numeroase conturi.

Chestia asta e prajitura relativ mica. Despre ce vorbim aici sunt persoanele care se ciocnesc sau influenteaza intr-un fel stelele sportive pentru a le determina sa efectueze o actiune sau alta la un moment dat sau intr-un fel care sa le permita celor care fac influenta sa castige bani din rezervari. . Cel mai evident exemplu, pe care probabil l-ati vazut in nenumarate filme sau emisiuni TV, este un boxer caruia i se cere sa fie „eliminat” intr-o runda specifica. Oamenii vor miza apoi cu cap pe acea intamplare, castigand singuri o suma decenta de bani atunci cand va face acest lucru.
Exemple celebre de fixare a pariurilor si a meciurilor in sport

Acum ca am clarificat exact despre ce vorbim, care sunt unele dintre cele mai mari si mai cunoscute exemple de remediere a meciurilor sportive care au avut loc de-a lungul anilor? Avand in vedere ca pariul pe sport in general se intoarce inainte de a incepe inregistrarile, nu este de mirare sa aflam ca si partea mai nefasta a industriei a existat de atata timp.

Indiferent daca vorbesti despre grecii antici care pariaza pe Olimpiada si iti convingi anumite vedete sportive sa arunce meciuri, sau curse de cara cu rezultate suspecte, trucarea meciurilor se desfasoara de sute de ani. Am analizat cateva dintre cele mai cunoscute exemple:

Nu exista niciun dubiu ca fotbalul de asociere este unul dintre cele mai fixe sporturi din istoria moderna. Este ceva care a afectat ligile si echipele din spectrul tarilor care joaca acest joc, chiar daca oamenii din zilele noastre doresc sa presupuna ca este o problema predominant italiana. De fapt, unul dintre primele exemple de coruptie in sport a avut loc in tara de origine.

Jimmy Gauld a fost un fost fotbalist international de tineret din Scotia si a devenit pentru prima data intrigat de ideea de a repara meciurile de fotbal cand a aflat ca un fost coechipier al sau de la Mansfield Town a fost platit pentru a face asta doar de Tranmere Rovers. A inceput in 1962, apropiindu-se de un jucator Sheffield Wednesday pe nume David Layne cu care obisnuia sa joace la Swindon Town si au inceput sa identifice jocuri potrivite. Layne a crezut ca miercuri va pierde in Ipswich Town atunci cand le-a jucat la inceputul lunii decembrie, asa ca s-a apropiat de jucatorii colegi Owls Tony Kay si Peter Swan, iar cei trei au decis sa se asigure ca asa s-a intamplat.

Știri relevante