Menu

Cum se baga la superbet cand pariezi sah

Cum se baga la superbet cand pariezi sah

O locatie Superbet pe strada Robb. A fost deschis pentru afaceri si vineri, precum si ieri.

Scrisoarea lui Forde catre Statia a cerut suspendarea si/sau revocarea imediata a tuturor licentelor emise in ceea ce priveste spatiile, operatiunile si/sau activitatile de pariuri si jocuri de noroc din Guyana „pana la o noua notificare din partea Autoritatii pentru jocuri de noroc”.

S-a explicat ca Autoritatea pentru jocuri de noroc, care este infiintata in temeiul Legii privind jocurile de noroc si prevenirea si a fost numita Autoritatea de supraveghere a tuturor lotteriilor din Guyana in sensul Legii impotriva spalarii banilor si a combaterii finantarii terorismului, este in prezent angajata intr-o evaluare. a sectorului jocurilor de noroc.

Statia a fost informata ca Autoritatea pentru jocuri de noroc a scris catre Superbet/Guiana Holdings Inc pe 9 martie 2017, solicitand ca toate licentele care permit desfasurarea activitatilor in Guyana, toate licentele care permit companiei sa desfasoare jocuri de noroc pe internet, pariuri sportive si/sau loterie in Guyana. iar detaliile si copiile documentelor de inmatriculare si/sau alte inregistrari sa fie transmise la Autoritatea de Jocuri.

Aceasta locatie Alberttown Superbet a fost deschisa ieri, desi Autoritatea pentru jocuri a cerut Autoritatii de Venituri din Guyana si Politiei din Guyana sa impuna suspendarea operatiunilor companiei, despre care spune ca sunt ilegale.

Potrivit scrisorii, un plic a fost livrat biroului South Road al Autoritatii de Jocuri care contine o copie si certificat de inmatriculare a Guiana Holdings Inc, aviz de schimbare a directorilor, aviz de schimbare a sediului social, imputernicire limitata nr. 843 din 2017, Licentele fiscale nr. 1525248 si 49, certificat de inregistrare a taxei pe valoarea adaugata pe numele Guiana Holdings Inc si certificat de inregistrare pentru numarul de identificare a platitorului de impozite pe numele Guiana Holdings Inc.

Scrisoarea a precizat ca Autoritatea pentru jocuri de noroc a scris ulterior catre Superbet/Guiana Holdings Inc pe 8 iunie 2017, indicand ca documentele prezentate nu indicau ca respectiva companie detine vreo licenta care sa permita jocuri de noroc pe internet, pariuri sportive si/sau loterie in Guyana.

Ulterior, companiei i s-a ordonat sa suspende imediat „toate jocurile de noroc pe internet, pariurile sportive si/sau loteriile si orice forma de jocuri de noroc de orice fel si oriunde in statul Guyana pana la o noua notificare”.

Forde a informat-o in continuare pe Statia ca Superbet/Guiana Holdings Inc, „a refuzat sa respecte” directivele date.

S-a afirmat ca la 23 iunie 2017, Autoritatea de Jocuri s-a intalnit cu ofiterii Superbet/Guiana Holdings Inc si pozitia autoritatii a fost din nou comunicata celor care reprezinta compania.

Știri relevante