Cum se calculeaza cotele pentru pariurile live

Cele mai multe piete vii sunt calculate folosind software si algoritmi care iau in considerare cotele initiale si apoi determina orice poate influenta acele cote (obiective, timp ramas, cartonase rosii, subs si accidentari etc.). Calculatoarele calculeaza rapid probabilitatile si riscul, iar rezultatul acestuia este un pret cotat.

Pentru pietele care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp, atunci comerciantii in cota vor stabili in continuare multe dintre preturi. Daca spuneti ca pariati pe un meci de test de cricket, atunci timpul de joc mult mai lung inseamna ca comerciantii au timpul necesar pentru a regla sansele dupa fiecare sesiune sau zi.

Faptul ca majoritatea preturilor sunt create electronic inseamna ca exista o variatie mai larga a cotelor intre rezervarile live, comparativ cu pre-eveniment, deoarece comerciantii nu au timp sa compare preturile cu rivalii lor. Daca este posibil, prin urmare, are un sens urias sa te inchizi live, avand mai multe conturi de pariuri cu fiecare pagina live relevanta deschisa in paralel.

Operatorii au stabilit, in general, marje pentru pietele de joc incorporate in algoritmi care calculeaza cotele. Prin urmare, veti avea tendinta de a constata ca site-urile care ofera cote la preturi bune, ca standard, vor avea marje generale mai mici live.

Cand vine vorba de pariuri live, aveti foarte putin timp pentru a evalua preturile, prin urmare, este recomandat sa gasiti cateva rezervari cu preturi generale bune pentru pietele pe care doriti sa pariati si apoi sa le comparati intre ele.

Cash and live pariurile merg mana in mana, majoritatea pariurilor sunt incasate live de catre punters si daca utilizati bine aceste instrumente poate ajuta la cresterea castigurilor si reducerea pierderilor.

Ca exemplu de gestionare a riscurilor, sa zicem ca ati pariat pe Tottenham pentru a invinge Everton cu 2-0, iar live este 2-0 cu zece minute. Everton a castigat impulsul live si credeti ca exista un risc real ca vor primi unul inapoi. Incasarea la 80 de minute va va oferi cea mai mare parte a banilor pe care i-ati castiga daca lasati pariul finalizat, dar cu securitatea ca, in cazul in care ar exista un alt obiectiv, nu veti pierde totul.

Alternativ, folosind exemplul de mai sus, sa spunem acum ca este 1-0 cu Tottenham in 80 de minute, urmariti jocul si credeti ca Spurs nu va inscrie altul. Incasarea in acest moment ar da cel putin o parte din miza ta inapoi, in loc sa pierzi totul, in cazul in care partida se va incheia cu 1-0. Desigur, in cazul in care Spurs sa inscrie o secunda, poti sa te lovesti singur.

Știri relevante