Menu

Cum se calculeaza pariu sansa superbet

Cum se calculeaza pariu sansa superbet

Un pariu sansa la superbet se calculeaza si va permite sa pariati pe doi sau mai multi pronosticuri pentru a termina 1-2 intr-o singur bilet. In cazul in care pariati perfecta, trebuie sa obtineti cei doi pronosticuri corect si ordinea lor exacta, in cutia perfecta, puteti acoperi toate combinatiile care implica pronosticurii din cutia dvs.

Presupunem ca aveti o singur bilet cu 9 pronosticuri si ca aveti locul 1 si 2 in clasament restrans la pronosticurii # 4, # 5 si # 7. Daca sunteti sigur ca o combinatie dintre cei trei pronosticuri vor termina primul si al doilea in singur bilet, atunci puteti face un pariu 4-5-7 perfecta sansa la superbet se calculeaza.

In acest caz, castigati daca ordinea finala a castigarii si a locului pronosticurilor este 4-5, 4-7, 5-4, 7-4, 5-7 sau 7-5. Acest lucru va ofera sase combinatii castigatoare, astfel incat un pariu conventional de 1 RON devine un pariu de 6 RON perfecta.

Daca ati ales sa adaugati un al patrulea cal in cutie, acest lucru este permis (este permis mai mult de 4 pronosticuri). Costul plasarii pariurilor perfecta cu patru sau mai multi pronosticuri devine rapid mult mai scump, deoarece multiplele combinatii castigatoare se inmultesc.

Acei pariori de parimutuel nou pe pista de pronosticuri evita mai bine pariurile perfecta / exacta. Jucatorii cu pronosticuri experimentati au greu sa aleaga primii doi pronosticuri dintr-o singur bilet, pentru ca trebuie sa luati in considerare istoria calului, istoria jockey-ului, istoria antrenorului, pista, conditiile respective ale acelei zile si (si mai nebuloase) cum fiecare cal din camp se simte „simtit” in acea zi.

Desigur, unele rase implica astfel de nepotriviri sau asemenea potriviri bune pentru anumiti pronosticuri, incat puteti prezice cu o anumita certitudine ce se va intampla. Dar dintre pariurile exotice, alegerea rezultatelor perfecte, conventionale perfecta, trifecta si superfecta nu este o sarcina usoara. Daca sunteti nou la cursele de pronosticuri si doriti sa pariati exotic, faceti un pariu sansa la superbet se calculeaza, un pariu cheie sau un pariu pe roata.

Știri relevante