Menu

Cum se calculează şansa la superbet

Cum se calculeaza sansa la superbet

Nu trebuie să fiţi un fanatic al pariurilor pentru a înţelege terminologia de bază şi cum se calculează  şansa pariurilor sportive la superbet.

Pariul sansa la superbet – alternativa la castig

De fapt, unii dintre acei jucători care îşi petrec orele zilnic la diferitele agenţii de pariuri superbet nu înţeleg nici măcar toate aceste concepte! Este perfect bine să pariezi pe cai din când în când sau să plasezi un acca plin pentru a condimenta weekendul, dar mai întâi, asigură-te că înţelegi acest termen.

Nu există o modalitate mai bună de a calucula şansa la superbet decât acest element de bază pentru pariuri sportive, în afară de afişarea definiţiei şi semnificaţiei unui bilet de pariuri.

Buletin de pariuri / bilet: un bilet de pariuri este echivalentul unei chitanţe pentru pariurile pe care le plasaţi la superbet, a unui formular fizic (pe hârtie) sau electronic care stochează previziunile, cotele şi miza pe care aţi riscat-o pentru un anumit pariu.

Cota minima pentru un pariu sansa la superbet

Pariuri care implică cel puţin două selecţii, unde toate selecţiile trebuie să aibă succes pentru că pariul să câştige. Pentru a calcula rentabilităţile potenţiale ale unui pachet de pariuri pe acumulator, va trebui să multiplicaţi fiecare cotă individuală în următoarea, apoi pe miza totală.

De exemplu un acumulator câştigător care a inclus 3 selecţii cu cote de 2,00 şi a avut o pacheta iniţială de 50 de lire sterline va întoarce 400 de lire sterline. Un pariu acumulator obişnuit cu două selecţii se numeşte dublă, în timp ce una cu trei selecţii se numeşte treble. Sfatul nostru este să rămâneţi cu duble şi treble dacă doriţi să creşteţi rata de reuşită, deoarece este suficient ca o singură selecţie pe biletul de pariuri să va lase în jos pentru a pierde întregul pariu.

Știri relevante