Menu

Cum se calculeaza sansa la superbet

Cum se calculeaza sansa la superbet

Nu trebuie sa fiti un fanatic al pariurilor pentru a intelege terminologia de baza si cum se calculeaza  sansa pariurilor sportive la superbet. De fapt, unii dintre acei jucatori care isi petrec orele zilnic la diferitele agentii de pariuri superbet nu inteleg nici macar toate aceste concepte! Este perfect bine sa pariezi pe cai din cand in cand sau sa plasezi un acca plin pentru a condimenta weekendul, dar mai intai, asigura-te ca intelegi acest termen.

Nu exista o modalitate mai buna de a calucula sansa la superbet decat acest element de baza pentru pariuri sportive, in afara de afisarea definitiei si semnificatiei unui bilet de pariuri.

Buletin de pariuri / bilet: un bilet de pariuri este echivalentul unei chitante pentru pariurile pe care le plasati la superbet, a unui formular fizic (pe hartie) sau electronic care stocheaza previziunile, cotele si miza pe care ati riscat-o pentru un anumit pariu.

Pariuri care implica cel putin doua selectii, unde toate selectiile trebuie sa aiba succes pentru ca pariul sa castige. Pentru a calcula rentabilitatile potentiale ale unui pachet de pariuri pe acumulator, va trebui sa multiplicati fiecare cota individuala in urmatoarea, apoi pe miza totala.

De exemplu un acumulator castigator care a inclus 3 selectii cu cote de 2,00 si a avut o pacheta initiala de 50 de lire sterline va intoarce 400 de lire sterline. Un pariu acumulator obisnuit cu doua selectii se numeste dubla, in timp ce una cu trei selectii se numeste treble. Sfatul nostru este sa ramaneti cu duble si treble daca doriti sa cresteti rata de reusita, deoarece este suficient ca o singura selectie pe biletul de pariuri sa va lase in jos pentru a pierde intregul pariu.

Știri relevante