Menu

Cum se calculează şi corelează varianta în poker pe bani

Cum se calculeaza si coreleaza varianta in poker pe bani
Cele 3 numere magice pentru variaţie în poker. Acum am adunat cele trei numere importante pentru a înţelege pe deplin varianta:

  • Rata de câştig: în cazul lui Jucătorului: 50 USD la 100 de mâini
  • Abaterea standard: În cazul lui Jucătorului: 238 dolari la 100 de mâini
  • Numărul de mâini jucate: În cazul lui Jucătorului: 4.000 (pentru o lună)

Aceste trei numere sunt tot ce avem nevoie pentru a rula o grămadă de teste, pentru a explica rezultatele lui Jucătorului pe perioade lungi şi chiar pentru a face presupuneri educate despre câştigurile sale viitoare.

Luam acei trei parametri (rata de câştig, abaterea standard şi numărul de mâini) şi ne indreptam către orice calculator de varianta pentru a obţine o mai bună perspectivă asupra variantei pe care Jucătorului o poate aştepta.

Primedope.com găzduieşte probabil cel mai bun calculator de varianta disponibil gratuit pentru jucătorii de poker. Să mergem acolo, să introducem acei trei parametri şi să aruncăm o privire asupra rezultatelor (acest calculator funcţionează cu blind-uri mari în loc de dolari, aşa că am tradus numerele lui Jucătorului în big blind-uri).

Acum ce vedem aici? În primul rând, calculatorul arata 20 de mostre simulate, cum ar putea performa Jucătorului pe parcursul unei luni (liniile subţiri colorate).

De asemenea, arata cea mai bună şi cea mai proastă epuizare a 1.000 de încercări (liniile albastre şi roşii îndrăzneţe).

Liniile verzi îndrăzneţe arata intervalele de încredere. Cele două linii verde închis sunt cele mai importante – indică intervalul de încredere de 95%.

Acest termen înseamnă că, în 95 la sută din toate cazurile, rezultatele reale vor fi undeva între aceste linii. Înţeles: în orice moment, exista doar o şansă de 5% ca câştigurile sale să fie deasupra graficului verde închis superior sau sub graficul verde închis inferior.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra unor numere pe care le produce calculul de varianta:

  1. Probabilitatea ca Jucătorului să nu obţină niciun profit peste 4.000 de mâini este de 9,2 la sută.
  2. 5 la sută din timp Jucătorului va fi blocat într-o coborâre de peste 2.000 de dolari (1.000 de blind-uri mari).
  3. 3-4 la sută din timp, Jucătorului va fi blocat într-o coborâre de peste 10.000 de mâini (adică două luni şi jumătate dacă joaca 4.000 de mâini pe luna).
  4. În medie, Jucătorului se poate aştepta să câştige 2.000 de dolari pe luna, dar exista şanse de 5 la sută să câştige mai mult de 5.000 de dolari într-o luna sau să piardă cel puţin 1.000 de dolari într-o luna.

Pentru a pune aceste numere într-o singură propoziţie simplă: Jucătorului se poate aştepta la câteva plimbări sălbatice şi nu ar trebui să fie prea surprins dacă are o luna care pierde şi nu ar trebui să se laude excesiv dacă are o luna foarte bună.

Ce se intampla acum cu varianta lui dacă Jucătorului joaca mai mult de o luna?

Bineînţeles, ne-am aştepta ca varianta să aibă un impact mai mic atunci când jucam mai mult. Deci, să presupunem ca Jucătorului joaca timp de 10 luni (40.000 de mâini) cu aceeaşi rata de câştig (50 $ sau 25 big blind-uri la 100 de mâini) şi aceeaşi abatere standard (238 $ sau 119 big blind-uri la 100 de mâini).

După cum am menționat mai sus, pariurile online 888Sport Romania disponibile aici https://pariubet.ro/recenzie/888sport/ fac cu adevărat o treabă grozavă oferind o mulțime de sporturi și ligi diferite pentru pariori pe care să parieze. Nu numai că oferă o mulțime de sporturi diferite din întreaga lume, dar oferă și sporturi virtuale pe care jucătorii pot paria atunci când nu există suficiente jocuri în lumea reală.

Deoarece 888Sport Romania este deținut de un holding care este tranzacționat la bursa din Londra, se pune accent și pe sporturile care sunt populare pe piețele europene. Acest lucru are ca rezultat doar oferta mai bună. Iată o listă cu toate sporturile oferite.

Deschiderea unui cont la 888Poker Romania este un proces ușor, care nu durează deloc mult timp. Este un proces ușor care vă poate ajuta să începeți cu compania într-o perioadă foarte scurtă de timp. Va trebui să furnizați câteva detalii personale pentru a vă confirma identitatea, dar odată ce ați făcut acest lucru, veți putea plasa orice pariu doriți.

Știri relevante