Menu

Cum se comporta jucatorii amatori si cei semiprofesionisti

Cum se comporta jucatorii amatori si cei semiprofesionisti

Din nou, nu exista o descriere definitiva pentru aceasta clasificare. Majoritatea concurentilor si echipelor semi-profesionale si neprofesioniste sunt inca platite adesea pentru a concura, suficient pentru a insemna ca au contracte etc., dar nu neaparat suficient incat se pot baza pe sport pentru un loc de munca. In mod alternativ, daca vorbim despre o echipa semi-profesionala, unii membri pot fi profesionisti cu contracte alaturi de unii care sunt amatori.

Multi ar clasifica fotbalul din liga inferioara, de exemplu, ca semi-profesionist. Majoritatea jucatorilor primesc un salariu pentru joc, fie permanent, fie joc la joc. Cu toate acestea, cei mai multi nu castiga totusi suficient pentru a permite aceasta sa fie singura lor slujba, motiv pentru care in FA Cup veti vedea ca atacantul principal pentru Staines Town ar putea fi si pictor si decorator in cursul saptamanii.

Problema cu concurentii si echipele care nu sunt platite, sau nu sunt platite foarte mult, pentru a concura este lasarea sportului, iar barbatii si femeile care participa, mai deschise coruptiei.

Este foarte greu sa arunci un meci de fotbal profesionist la nivel inalt, jucatorii si antrenorii sunt platiti atat de mult, incat pentru a-i convinge sa faca ceva gresit, ar fi nevoie de o suma imensa de numerar. Adesea, s-ar castiga mai mult decat ar fi pariat pe un rezultat fix. Sportivii profesionisti au, de asemenea, contracte, coduri de practica, organisme de reglementare si camere care capteaza in fiecare secunda. Acest lucru face ca rezolvarea exceptionala este dificila si, daca se constata ca incalcarea acestor contracte poate duce la sanctiuni si interdictii grave pentru jucatori, este si traiul lor, daca se gaseste inselaciune si-ar putea pierde veniturile si reputatia.

Prin urmare, casele de pariuri pot avea multa incredere in integritatea evenimentelor profesionale si ofera astfel o gama profunda de piete cu preturi bune si limite mari de plata. Chiar si in cadrul sporturilor profesionale, cu atat mai scazute, cu atat optiunile de pariere sunt mai putine si sunt mai mici limitele.

Sporturile de amatori, in special cei cu participanti care nu castiga multi bani din sponsori si bani premiati, sunt foarte deschisi la fixare. Acest lucru inseamna ca casele de pariuri tind sa paraseasca aceste piete singure, deoarece sunt prea greu de pret pe baza informatiilor disponibile si a riscurilor. Daca puteti paria pe un eveniment cu adevarat amator, veti gasi probabil miza si limitele de plata sunt foarte mici pentru a reflecta acest risc.

Știri relevante