Menu

Cum se dechide un cont de pariuri la Gets Bet

Cum se dechide un cont de pariuri la Gets Bet

Vrem sa-i ajutam pe cei care se aventureaza intr-o lume noua gets bet cont. In timp ce studiati cartii de formulare online vor avea putine dificultati in navigarea de la o resursa la alta si multi considera ca usurinta cu care pot plasa un pariu este un atu valoros, pentru altii poate fi o complicatie descurajanta si nedorita.

Mai jos, va vom conduce pas cu pas gets bet cont, evidentiind cateva dintre instrumentele pe care le veti gasi la dispozitia dumneavoastra, explicand cum sa va deplasati si chiar dezvaluind cateva indicii de la echipa noastra de experti, care sunt special orientate catre pariuri online gets bet creare cont.

Pasi usor de urmat:

  • Alegeti casa de pariuri online cu care doriti sa va deschideti un cont si faceti clic pentru a vizita site-ul.
  • Odata ajuns pe site-ul casei de pariuri, va trebui sa faceti clic pe butonul „inscrieti-va acum” sau „deschideti cont”.
  • Va trebui sa va inregistrati la casa de pariuri si sa va completati datele. Asigurati-va ca introduceti corect datele dumneavoastra personale.
  • Odata ce v-ati inregistrat, puteti sa va setati limitele de jocuri de noroc responsabile, acest lucru este foarte important.
  • Inainte de a putea depune sau plasa un pariu, va trebui sa va verificati identitatea.
  • Efectuati o depunere si plasati un pariu, daca ati decis sa utilizati bonusul, va rugam sa va asigurati ca ati citit si ati inteles in intregime termenii si conditiile.
  • Privirea paginii de promotii pentru casele de pariuri este o modalitate buna de a gasi modalitati de a va creste soldul pariurilor.
  • Configurati preferintele dvs., evidentiate mai jos.

Cum se creeaza un cont de pariuri gets bet creare cont

Dupa ce v-ati inscris la o casa de pariuri, va trebui sa va configurati contul de pariuri.

Modul in care va configurati contul de pariuri va varia in functie de modul in care va place afisate cotele dvs., adica fractionale/zecimale sau americane.

De asemenea, puteti alege pietele de pariuri preferate cu sporturile preferate. Acest lucru va face mai usor si mai rapid sa plasati un pariu.

In timp ce va configurati contul bettign, va trebui sa configurati metoda de plata, care va fi si metoda prin care puteti retrage bani.

Configurarea preferintelor de marketing este importanta, deoarece poate doriti sa primiti e-mailuri cu cele mai recente oferte de la casa de pariuri.

Pentru a va inscrie, faceti clic pe butonul „Inscrieti-va/Conectati-va” din partea dreapta sus a paginii noastre de pornire gets bet creare cont. Pagina de conectare va aparea acum si, odata ce te-ai inregistrat, aici te vei conecta la Sporting Life. Pentru moment, faceti clic pe „Creati un cont” si incepeti procesul de inregistrare introducand numele si prenumele. Apoi va trebui sa introduceti data nasterii – amintiti-va, trebuie sa aveti 18 ani sau peste – urmata de adresa si adresa de e-mail.

Apoi, selectati un nume de utilizator. Exista cateva reguli cu privire la ceea ce poate fi numele dvs. de utilizator si acestea sunt detaliate mai jos. Odata ce ati terminat, va trebui sa continuati si sa selectati un numar PIN, pe care ar trebui sa-l pastrati privat gets bet creare cont. Combinatia numelui de utilizator si a numarului PIN va fi unica pentru contul dvs. si este important sa le pastrati in siguranta.

Știri relevante