Menu

Cum se deschide un cont la Efortuna

Cum se deschide un cont la Efortuna

Procesul de deschidere cont la Efortuna

Pentru a vă deschide cont la Efortuna, în primul rând este obligatoriu ca datele complete să fie reale, deoarece, altfel, veţi avea probleme la depuneri, dar mai ales la retrageri. Sunt multe date care trebuie să fie completate exact ca în bulletin, astfel că va fi nevoie să trimiteţi o copie a acestuia, înainte de a putea retrage eventualele câştiguri din cont.

Logo Fortuna

500 Lei Bonus la Prima Depunere

Ce informatii trebuie completate la deschiderea contului Efortuna

Sunt câţiva paşi care trebuie să fie urmaţi pentru a putea deschide un cont la Fortuna. Astfel, trebuie să intraţi pe site-ul casei de pariuri şi să apăsaţi pe butonul “Înregistrează-te acum”. Apoi, se va deschide o fereastră care conţine un formular de înregistrare Fortuna, în care trebuie să completaţi mai multe date, cum ar fi:

– Email-o adresa de email validă.

– Nume de utilizator-il veţi folosi la logare.

– Parola-intre 8 şi 20 de caractere.

– Prenume.

– Nume.

– Data naşterii.

– CNP-ul

– Sexul.

– Adresa

– Oraş

– Cod poştal

– Telefon mobil

– Cod promoţional

– Tara

– Vreau să primesc oferte

– Confirm că am peste 18 ani şi accept termenii şi condiţiile

– Înregistrare.

După parcurgereas acestor paşi, veţi primi un mail ce conţine un link de activare a contului. Dup ace daţi click pe acest link, vă puteţi loga utilizând datele folosite la înregistrare. Ca şi sfat suplimentar vă recomandăm să mai verificaţi odată datele de fiecare dată când trebuie să treceţi la pasul următor.

Știri relevante