Menu

Cum se deschide un cont la Efortuna

Cum se deschide un cont la Efortuna

Pentru a va deschide cont la Efortuna, in primul rand este obligatoriu ca datele complete sa fie reale, deoarece, altfel, veti avea probleme la depuneri, dar mai ales la retrageri.Sunt multe date care trebuie sa fie completate exact ca in bulletin, astfel ca va fi nevoie sa trimiteti o copie a acestuia, inainte de a putea retrage eventualele castiguri din cont.

Logo Fortuna

500 Lei Bonus la Prima Depunere

Doar la eFortuna poti paria cum veri si unde vrei. eFortuna liderul local al pariurilor sportive online si agentii

Sunt cativa pasi care trebuie sa fie urmati pentru a putea deschide un cont la Fortuna. Astfel, trebuie sa intrati pe site-ul casei de pariuri si sa apasati pe butonul “Inregistreaza-te acum”.Apoi, se va deschide o fereastra care contine un formular de inregistrare Fortuna, in care trebuie sa completati mai multe date, cum ar fi:

-email-o adresa de email valida.

-nume de utilizator-il veti folosi la logare.

-parola-intre 8 si 20 de caractere.

-prenume.

-nume.

-data nasterii.

-CNP-ul

-sexul.

-adresa

-oras

-cod postal

-telefon mobil

-cod promotional

-tara

-vreau sa primesc oferte

-confirm ca am peste 18 ani si accept termenii si conditiile

-inregistrare.

Dupa parcurgereas acestor pasi, veti primi un mail ce contine un link de activare a contului. Dup ace dati click pe acest link, va puteti loga utilizand datele folosite la inregistrare. Ca si sfat suplimentar va recomandam sa mai verificati odata datele de fiecare data cand trebuie sa treceti la pasul urmator.

Știri relevante