Menu

Cum se desfăşoara pariurile pe 888sport

Cum se desfasoara pariurile pe 888sport

Ce este deosebit pe 888sport

888Sport, ca orice altă agenţie de pariuri sportive licenţiate, are şi plusuri şi minusuri. Marele atu al acestei case de pariuri este reprezentat de oferta sportivă foarte bogată, atât pre-meci, cât şi live.

Pe lângă faptul că puteţi juca pe multe tipuri de pariuri la un număr mare de evenimente sportive, vă puteţi personalia biletul aşa cum doriţi, putând plasa pariuri single, pariuri multiple, dar şi pariuri în sistem. Dacă plasarea unui bilet simplu sau multiplu este ceva uşor de făcut, chiar şi pentru un parior începător, sistemele de pariuri pot să ridice anumite problem cuiva care nu a mai pariat niciodată. Însă, înainte de toate, trebuie s ava deschideţi un cont de pariuri şi să efectuaţi un deposit.

<a class="wpil_keyword_link" href="https://pariubet.ro/recenzie/888sport/" title="888sport" data-wpil-keyword-link="linked">888sport</a> →<a class="wpil_keyword_link" href="https://pariubet.ro/recenzie/888sport/" title="888sport" data-wpil-keyword-link="linked">888sport</a> →

Navigarea prin meniul 888sport

Pentru a putea plasa un pariu, mai întâi trebuie să găsiţi meciul care vă interesează. Din acest punct de vedere, site-ul este organizat destul de bine pentru a putea găsi rapid orice meci şi orice tip de pariu. Din pagina principal, accesaţi Pariu-Sporturi-Sportul droit-Tara/Competiţia dorita-Meciul droit.

Pentru a plasa un pariu single, trebuie să daţi click pe cota corespunzătoare pariului pe care vreţi să îl jucaţi, iar respective selecţie va încărca în cadrul unui bilet virtual în partea dreaptă a paginii. Apoi trebuie doar să specificaţi sum ape care vreţi să o pariaţi, şiş a apăsaţi butonul “Plasare Pariu”. Suma pariată se va înmulţi cu cota pariului pentru a da câştigul total.

Pentru a putea juca un pariu în accumulator, mai întâi trebuie să selectaţi toate pariurile pe care vreţi să le jucaţi, iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului virtual. Selectaţi apoi opţiunea “Combinaţie” şi completaţi în căsuţa de jos suma de bani pe care vreţi să o pariaţi. Aceasta se va înmulţi cu cotele tuturor meciurilor alese şi astfel veţi avea câştigul pe care l-aţi putea obţine. Pentru că biletul să fie câştigător, trebuie să aveţi corecte toate rezultatele meciurilor jucate.

Pentru pariurile de tip “sistem”, selectaţi tabul “sistem”, iar în partea de jos a biletului puteţi vedea o listă cu toate sistemele disponibile. Fiecare bilet cu “n” meciuri poate fi jucat în combinaţii de câte 2 selecţii, 3 selecţii, 4 selecţii…” n” -1.

Știri relevante