Menu

Cum se desfasoara pariurile pe 888sport

Cum se desfasoara pariurile pe 888sport

888Sport, ca orice alta agentie de pariuri sportive licentiate, are si lusuri si minusuri. Marele atu al acestei case de pariuri este reprezentat de oferta sportiva foarte bogata, atat pre-meci, cat si live.

Pe langa faptul ca puteti juca pe multe tipuri de pariuri la un numar mare de evenimente sportive, va puteti personalia biletul asa cum doriti, putand plasa pariuri single, pariuri multiple, dar si pariuri in sistem. Daca plasarea unui bilet simplu sau multiplu este ceva usor de facut, chiar si pentru un parior incepator, sistemele de pariuri pot sa ridice anumite problem cuiva care nu a mai pariat niciodata. Insa, inainte de toate, trebuie s ava deschideti un cont de pariuri si sa efectuati un deposit.

Pentru a putea plasa un pariu, mai intai trebuie sa gasiti meciul care va intereseaza. Din acest punct de vedere, site-ul este organizat destul de bine pentru a putea gasi rapid orice meci si orice tip de pariu. Din pagina principal, accesati Pariu-Sporturi-Sportul droit-Tara/Competitia dorita-Meciul droit.

Pentru a plasa un pariu single, trebuie sa dati click pe cota corespunzatoare pariului pe care vreti sa il jucati, iar respective selectie va incarca in cadrul unui bilet virtual in partea dreapta a paginii. Apoi trebuie doar sa specificati sum ape care vreti sa o pariati, sis a apasati butonul “Plasare Pariu”. Suma pariata se va inmulti cu cota pariului pentru a da castigul total.

Pentru a putea juca un pariu in accumulator, mai intai trebuie sa selectati toate pariurile pe care vreti sa le jucati, iar acestea vor incarca unul sub altul in cadrul biletului virtual. Selectati apoi optiunea “Combinatie” si completati in casuta de jos suma de bani pe care vreti sa o pariati. Aceasta se va inmulti cu cotele tuturor meciurilor alese si astfel veti avea castigul pe care l-ati putea obtine. Pentru ca biletul sa fie castigator, trebuie sa aveti corecte toate rezultatele meciurilor jucate.

Pentru pariurile de tip “sistem”, selectati tabul “sistem”, iar in partea de jos a biletului puteti vedea o lista cu toate sistemele disponibile. Fiecare bilet cu “n” meciuri poate fi jucat in combinatii de cate 2 selectii , 3 selectii, 4 selectii…. ”n”-1.

Știri relevante