Cum se desfasoara un joc de baccarat pentru jucatori

Cum se desfasoara un joc de baccarat pentru jucatori

Baccarat este o varianta de joc care se joaca cu 8 punti. Pariurile atat pentru jucator, cat si pentru bancher platesc chiar si bani, cu exceptia cazului in care acesta din urma obtine un scor 6. In acest caz, veti primi o plata de 0,5: 1. Jocul accepta o gama de pariuri laterale, si anume Player and Banker Pair, Perfect Pair, Super 6, Player si Banker Bonus.

Perechea perfecta plateste 25: 1 pentru doua carti identice distribuite fie bancherului, fie jucatorului si 200: 1 pentru doua perechi. Daca Banker castiga cu un scor de 6, pariul Super 6 va plati 15: 1. Bonusul de jucator si bancher se livreaza atunci cand mana respectiva castiga runda cu un 8 sau 9 natural, sau cu o diferenta de cel putin 4 puncte.

Mediul si costumul purtat de dealer au fost concepute pentru a crea un sentiment chinezesc asociat de obicei cu jocurile Baccarat. Imaginea digitala a zonei de pariere, afisata in partea de jos, se extinde pentru a facilita plasarea pariurilor si apoi se micsoreaza pentru a permite o vizualizare buna a tabelului propriu-zis.

In setarile jocului, puteti alege o calitate video scazuta, medie, inalta sau HD si sa optati pentru o vizualizare cu o singura camera sau cu mai multe camere. Aici este oferit si jucatorilor sa regleze volumul vocii si sunetelor jocului dealerului, sa aleaga modul de afisare a scorecard-urilor si sa vada regulile jocului. Cei care pariaza la domnul Green pariaza intre 1 € si 10.000 €.

Evolutia a facut ca aceasta varianta de joc sa-i multumeasca pe fanii Baccarat frustrat de comisionul de 5% pe toate pariurile lor Banker, adaugand nu numai pariul secundar aferent Super 6, ci si mai multe pariuri suplimentare cu plati semnificativ mai mari decat cele din jocul de baza. Atat jucatorul, cat si bancherul care inscriu doua carti identice s-ar putea sa nu fie foarte probabil, dar este placut sa vi se ofere cote de pana la 200: 1 intr-un joc care in mod normal plateste chiar si bani. In afara de aceasta, No Commission Baccarat functioneaza in conformitate cu standardele inalte aplicate tuturor produselor Evolution Gaming, cu o singura exceptie; Cred ca aceasta este singura data cand am vazut ca vocea dealerului nu este sincronizata cu videoclipul.

Double Baccarat este similar cu un joc standard de baccarat. Cu toate acestea, exista cateva diferente majore in sectiunea de pariuri care pot duce la plati mari. Jocul se joaca pe o singura masa de baccarat care poate gazdui pana la 10 jucatori. Dealerul sta in spatele mesei, in timp ce toti jucatorii stau in fata. Jocul se joaca cu opt pachete de carti cu 52 de carti in fiecare pachet (fara jokeri). Zona de carti de pe masa este impartita in doua sectiuni, o sectiune pentru cartile bancherului si o sectiune pentru cartile jucatorului.

Știri relevante