Cum se face login-ul in contul trustly de pariuri

Trustly este solutia internetului pentru plati convenabile, fara a se agita. Trustly este o metoda de plata fara confuzie in care nici nu trebuie sa folositi cardul de debit sau chiar sa creati un cont de Trustly separat. Pur și simplu utilizati serviciul pentru a va autentifica prin contul bancar pentru a va face depozitul. Deși este posibil sa nu fi auzit de Trustly pana acum, in curand este vorba despre noul și noul inovator digital atunci cand vine vorba de transferuri de plati, iar cazinourile se aliniaza pentru a folosi acest serviciu eficient.

Trustly este o metoda populara de plata folosita pentru cumparaturi și jocuri online. In cadrul , Trustly poate fi integrat și procesat cu ușurinta in majoritatea pluginurilor  acceptate

Trustly este rapida, simpla și sigura și este acceptata in 29 de tari, dupa cum urmeaza: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Regatul Unit.

Clientii dvs. sunt capabili sa plateasca din contul ales, folosind acreditarile bancare cunoscute.

Atunci cand clientul selecteaza Trustly ca metoda de plata, el / ea trebuie sa selecteze tara dorita. Procedand astfel, toate bancile online care sunt conectate la metoda de plata vor fi prezentate clientului cu trustly. Clientul poate finaliza plata prin conectarea cu datele bancare.

Extinderea rapida a utilizarii serviciului Trustly poate fi vazuta prin creșterea extraordinara a numarului și valorii tranzactiilor efectuate. Pana la data redactarii, in acest an au avut loc deja 12 milioane de tranzactii separate, cu o valoare totala de peste 6 miliarde EUR. De fapt, atat de rapida este creșterea companiei, fiind recunoscuta cu un loc in lista publicata de organizatia estimata Financial Times din Marea Britanie a companiilor FT1000 Europe cu cea mai rapida creștere. Acest raport din 2017 a clasificat Trustly drept cea de-a 242-a companie cu cea mai rapida creștere de pe continent, pe baza creșterii recente a veniturilor, a numarului de angajati și a nivelului de profit.

Pentru clientii cazinourilor din Marea Britanie, singurul punct posibil de lipire este daca cazinoul dvs. la alegere va accepta cu trustly ca metoda de plata. Cu toate acestea, este putin probabil sa prezinte o problema, deoarece din ce in ce mai multi s-au inscris intr-adevar: este deja acceptat de majoritatea site-urilor de cazinouri online la scara larga. Dar puteti fi sigur in conditiile in care toate cazinourile Trustly sunt listate pe acest site web.

Știri relevante