Menu

Cum se face un cont la 888sport

Cum se face un cont la 888sport

Ce presupune deschiderea contului la 888sport

Deschideţi un cont 888sport prin linkul de astăzi (depunând o sumă minimă pe care o doriţi), plasaţi primul pariu de 50 ron pe orice sport (minima cota 1,50) și primiti 30 de lire pariuri gratuite.

Promovarea este disponibilă pentru noii clienţi 888sport care plasează primul pariu de 10 GBP pe orice piaţă de cărţi sportive la cote de 1-2 (1.50) sau mai mari.

Pariul iniţial de calificare trebuie plasat în termen de 30 de zile de la înregistrare, iar bonusurile sunt disponibile timp de 7 zile.

Ce detalii completam la deschiderea contului 888sport

Utilizatorii noi vor trebui să înceapă prin crearea unui cont, care poate fi realizat fie prin versiunea desktop, fie prin versiunea mobila. Utilizatorii fac clic pe butonul „Înregistrare” din colţul din dreapta sus al platformei desktop pentru a iniţia procesul. După acel moment, utilizatorii vor trebui să furnizeze următoarele informaţii:

Numele complet, sexul, data nașterii, e-mailul și ţară de reşedinţă;
Confirmarea vârstei
Un nume de utilizator și o parolă, o întrebare de securitate și un răspuns de securitate corespunzător.
Număr mobil și adresa fizica.

După ce au completat toate campurile relevante / obligatorii, va fi creat un cont 888 unde puţei începe imediat să pariaţi tot ce doriţi fără niciun fel de restricţie de timp sau locul de conectare din ţară în care sunteţi rezident.

Știri relevante