Menu

Cum se face un cont la 888sport

Deschideti un cont 888sport prin linkul de astazi (depunand o suma minima pe care o doriti), plasati primul pariu de 10 GBP pe orice sport (minima cota 1,50) și primiti 30 de lire pariuri gratuite.

Promovarea este disponibila pentru noii clienti 888sport care plaseaza primul pariu de 10 GBP pe orice piata de carti sportive la cote de 1-2 (1.50) sau mai mari.

Pariul initial de calificare trebuie plasat în termen de 30 de zile de la înregistrare, iar bonusurile sunt disponibile timp de 7 zile.

Utilizatorii noi vor trebui sa înceapa prin crearea unui cont, care poate fi realizat fie prin versiunea desktop, fie prin versiunea mobila. Utilizatorii fac clic pe butonul „Înregistrare” din coltul din dreapta sus al platformei desktop pentru a initia procesul. Dupa acel moment, utilizatorii vor trebui sa furnizeze urmatoarele informatii:

Numele complet, sexul, data nașterii, e-mailul și tara de reședinta.
Confirmarea varstei
Un nume de utilizator și o parola, o întrebare de securitate și un raspuns de securitate corespunzator.
Numar mobil și adresa fizica.

Dupa ce au completat toate campurile relevante / obligatorii, va fi creat un cont 888 unde putei incepe imediat sa pariati tot ce doriti fara niciun fel de restrictie de timp sau locul de conectare din tara in care sunteti rezident.

Știri relevante