Menu

Cum se face un cont la maxbet

Deschiderea unui cont la Maxbet nu dureaza mai mult de 2-3 minute si nu va crea problemem nici macar celor care sunt incepatori.

La deschiderea unui cont la Maxbet, vor fi cerute mai multe informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa, si chiar CNP-ul. Toate aceste lucruri pentru ca Maxbet sa poata bloca accesul minorilor, depistarea eventualelor tentative de frauda si spalare de bani, abuzul de pe urma unor oferte promotionale.

Pentru crearea contului, trebuie sa intrati pe site sis a dat click pe butonul “inregistrare”, situate in coltul din dreapta sus al paginii, apoi se va deschide un formular de inregistrare care este compus din 3 parti, dupa cum urmeaza:

-partea 1-cuprinde datele personale:nume, prenume, data nasterii, adresa de email si moneda contului.

-partea a 2 a presupune introducerea adresei, a numarului de telefon, unul valid. Acesta va fi folosit la incasarea bonusului fara depozit de 50 de Ron sau pentru recuperarea contului, in cazul in care uitati datele de logare. Mai cuprinde orasul, codul postal, tara.

-partea a 3 a cuprinde datele ce tin de contul Maxbet:user, parola, reintroducerea parolei, confirmarea varstei legale si acceptarea termenilor si conditiilor.

Dupa urmarea acestor pasi, ati creat contul de pariuri la Maxbet.

Știri relevante