Menu

Cum se face un cont la maxbet

Cum se face un cont la maxbet

Durata deschiderii contului la Maxbet

Deschiderea unui cont la Maxbet nu durează mai mult de 2-3 minute şi nu va crea problemem nici măcar celor care sunt începători.

La deschiderea unui cont la Maxbet, vor fi cerute mai multe informaţii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa, şi chiar CNP-ul. Toate aceste lucruri pentru ca Maxbet să poată bloca accesul minorilor, depistarea eventualelor tentative de fraudă şi spălare de bani, abuzul de pe urma unor oferte promoţionale.

Pentru crearea contului, trebuie să intraţi pe site şiş a dat click pe butonul “înregistrare”, situate în colţul din dreapta sus al paginii, apoi se va deschide un formular de înregistrare care este compus din 3 părţi, după cum urmează.

Cele 3 etape la deschiderea contului Maxbet

-partea 1-cuprinde datele personale:nume, prenume, data naşterii, adresa de email şi monedă contului.

-partea a 2 a presupune introducerea adresei, a numărului de telefon, unul valid. Acesta va fi folosit la încasarea bonusului fără depozit de 50 de Ron sau pentru recuperarea contului, în cazul în care uitaţi datele de logare. Mai cuprinde oraşul, codul poştal, ţară.

-partea a 3 a cuprinde datele ce ţin de contul Maxbet:uşer, parola, reintroducerea parolei, confirmarea vârstei legale şi acceptarea termenilor şi condiţiilor.

După urmarea acestor pasi, aţi creat contul de pariuri la Maxbet.

Știri relevante