Cum se joaca baccarat pentru castig maxim

Baccarat este unul dintre cele mai populare jocuri din cazinou datorita marginii sale joase. Jocul a aparut pentru prima data in Franta, in secolul 19. Versiunea originala a fost cunoscuta sub numele de Baccarat chemin de fer, iar jocul este cunoscut si sub denumirea de Punto Banco sau Baccarat Banque. In ciuda faptului ca are o margine redusa a casei si imensa sa popularitate, multi pasionati de cazino se indeparteaza de joc considerand ca este dificil de invatat.

Dar Baccarat este un joc usor de invatat si de jucat in ciuda perceptiei gresite. De fapt, exista incepatori de cazinouri carora le este mai usor sa invete baccarat in comparatie cu blackjack. Jocul necesita luarea de decizii si strategii de joc foarte minime in comparatie cu omologii sai din cazinouri. Odata ce un jucator pune pariul, jocul urmeaza o procedura foarte stricta si se joaca automat. Cu toate acestea, trebuie sa inveti regulile si cum sa joci Baccarat pentru a intelege ce se desfasoara in fata ochilor.

Orice jucator care se asaza la un joc online Baccarat va observa trei cutii. Casetele sunt folosite pentru plasarea pariurilor: o cutie pentru pariul jucatorului, una pentru pariul bancar si ultima pentru pariurile de egalitate. In mod ideal, jocul se joaca folosind 6, 8 sau 9 punti de carti, dar acest lucru depinde de cazinou sau sala de joc online. Cartile sunt remaniate constant cu fiecare noua mana.

Cand joci baccarat (online si offline), principalul obiectiv al jocului este sa te apropii de 9 puncte. 9 este cel mai bun punctaj total si 0 cel mai rau. Deoarece regulile jocului sunt stabilite in prealabil, exista o implicare minima si luarea deciziilor de catre jucatori. Singura actiune facuta de jucator este alegerea pe cine va paria: bancherul (banca), jucatorul (Punto) sau egalitatea (combina bancherul si jucatorul). Este important sa retineti ca bancherul nu se refera la casa, ci doar una dintre partile cu care jucatorii pot paria.

Lucrul interesant despre optiunile de pariere pe care le veti gasi in baccarat este ca nu pariati impotriva dealerului. Jucatorii sunt asteptati sa parieze pe Banker sau Jucator pentru a castiga. Puteti, de asemenea, sa pariati daca va exista o egalitate intre bancher si jucator. Pentru a sti pe care sa pariezi, iata urmatoarele optiuni de pariere Baccarat.

Bakerul este considerat cel mai favorabil pariu atunci cand joci baccarat. Marja casei de pe Banker este de minuscul 1,17%. Bancherul este cunoscut ca are mai multe victorii impotriva casei, in comparatie cu celelalte doua pariuri. Pariul bancher are o plata de 19:20 pe castigurile jucatorilor. Acest lucru inseamna pur si simplu ca va exista o deducere de 5% a taxei facuta de cazinou, care este taxata doar daca un jucator castiga o mana. Cand joci 8 pachete de carti, pariul bancar va castiga in medie de 3-4 ori in comparatie cu pariurile jucator si egalitate.

Știri relevante