Menu

Cum se joaca la casa pariurilor

Cum se joaca la casa pariurilor

In timp ce pariurile in agentii va permit sa plasati un pariu si sa recuperati instantaneu castigurile obtinute, exista mult mai multe avantaje sa pariati prin intermediul unui site web gen Casa Pariurilor sau al unei aplicatii, in comparatie cu pariurile la o agentie Casa Pariurilor de pariuri.

Cele mai bune case de pariuri din domeniu ofera o varietate de optiuni de plata, cateva oferte promotionale minunate, scheme VIP/de fidelitate, aplicatii mobile usor de utilizat, arene de pariuri live incarcate de functii, securitate sporita si alte cateva functii fantastice de pariuri care pariere agentiile pur si simplu nu pot oferi.

Limita maxima de retragere care este asociata cu o agentie Casa Pariurilor de pariuri este considerabil mai mica decat cea oferita de un site de pariuri. Trebuie sa vizitati o agentie Casa Pariurilor de pariuri fizic, in timp ce pariurile online va permit confortul de a paria din mers.

Tranzitia de la agentiile de pariuri la site-urile de pariuri online devine predominanta pe zi ce trece. Consultati ghidul nostru complet pentru pariuri online vs. pariuri in agentii.

In ultimii cativa ani la Casa Pariurilor, pariurile sportive au aparut din umbra si in curentul mainstream. Stigmatul anti-jocuri de noroc care a existat de zeci de ani a disparut rapid in cultura populara americana, deschizand usa pentru aparitia unei industrie de pariuri sportive legale masive, de miliarde de dolari.

In cele din urma la Casa Pariurilor, aveti ultimul cuvant cu privire la cat de mult sa riscati intr-un joc, dar o regula buna este sa riscati doar ceea ce va puteti permite sa pierdeti. Pariurile sportive sunt un maraton, nu un sprint. Vor fi zile bune si zile rele. Ca urmare, va recomandam o abordare de pariuri plate.

Aceasta inseamna sa pariezi aceeasi suma pe fiecare joc si sa risti doar 1% pana la 5% din bankroll-ul tau per joc (bankroll-ul este suma de pornire pe care o ai la dispozitie pentru a paria). De exemplu, daca incepeti cu un bankroll de 100 RON, nu ar trebui sa riscati mai mult de 5 RON pe joc.

Utilizand o abordare de pariuri plate pe Casa Pariurilor, pariorii se feresc de pierderea intregului bankroll in timpul unei perioade proaste, dar se pregatesc si pentru o rentabilitate pozitiva a investitiei (ROI) atunci cand se descurca bine.

Pentru a plasa un pariu de pe site-ul sau din aplicatia unui casa de pariuri, alege unul dintre cele mai bune sporturi pe care sa pariezi si da clic pe o piata de pariuri pe care ai dori sa pariezi. Alegeti un rezultat pe care doriti sa il sustineti. Veti vedea ca rezultatul ales de dvs. va aparea pe talonul de pariu, in partea dreapta a ecranului. Miza minima pe care o puteti plasa variaza intre site-urile de pariuri si este in general intre 0,01 RON si 1 RON.

Suma maxima a mizei variaza intre disciplinele sportive si depinde de cotele pe care le sustineti si de numarul de selectii pe care le-ati facut. Selectati suma pe care doriti sa o mizati si plasati un pariu. Daca doriti sa adaugati mai multe selectii la talonul de pariu, repetati procesul mentionat mai sus.

Nu este un secret pentru nimeni ca pariorii din Marea Britanie iubesc sa parieze pe fotbal si, ca rezultat, vei gasi o multime de piete de fotbal si competitii pe care sa pariezi. Cel mai simplu tip de pariu este cota meciului, ceea ce inseamna pariarea pe rezultatul final al unui meci de fotbal. Aceasta poate fi fie o victorie pentru echipa A, o victorie pentru echipa B, fie o remiza. Alte piete populare includ goluri peste/sub, totalul de cartonase, cornere, scor corect si multe altele.

Pariurile in timpul jocului de la Casa Pariurilor va permit sa pariati pe evenimentele meciului, in timpul unui joc in desfasurare. Site-urile de pariuri vin cu o sectiune dedicata pariurilor in joc, a carei optiune de acces este fie prezenta in bara de navigare principala a site-ului de pariuri, fie deasupra glisorului sport, in partea stanga a ecranului.

Cele mai bune site-uri de pariuri ofera o varietate de discipline sportive pe care sa le pariezi in joc, o oferta la fel de impresionanta de variante de pariuri populare si unice, o optiune de a transmite live meciuri, o reprezentare grafica a unui meci in desfasurare, statistici dedicate (Head-to-ul) -rezultate de cap, ghiduri de forma de jucator/echipa, informatii despre meci etc.), un grafic pentru a analiza fluxul si refluxul unui meci in curs si un scor live. Toate acestea va pot ajuta sa intelegeti cum sa pariati pe fotbal, baschet, rugby si, intr-adevar, aproape toate sporturile populare si acoperite pe scara larga.

Ar trebui sa transmiteti in direct meciurile in orice moment. Transmiterea live a unui meci va va permite sa folositi impulsul unui joc si sa plasati pariuri in joc in consecinta. Site-urile de pariuri ofera mai multe functii de pariuri in joc, inclusiv cash out, generator de pariuri si piete rapide.

Cash out va permite sa recuperati castiguri partiale la un pariu plasat in timpul unui meci in desfasurare. In general, parierii initiaza o retragere daca au castigat deja o suma semnificativa de bani sau daca doresc sa-si reduca pierderile. Trebuie remarcat faptul ca trebuie sa incasati inainte ca evenimentul pe care ati jucat sa se incheie.

Suma de bani pe care o recuperati prin cash out poate fi mai mare sau mai mica decat miza plasata si depinde de momentul exact al initierii unui cash out si de sansele in favoarea pariului plasat, la acel moment.

Crearea unui pariu va permite sa creati un pariu la alegere, combinand un set de rezultate si posibilitati, intr-un singur pariu.

Știri relevante