Menu

Cum se joaca la superbet pariurile counter strike

Cum se joaca la superbet pariurile counter strike

„Marca Superbet are milioane de fani in toata tara si cateva sute de mii in Bucuresti. Dupa anul dificil in care distantarea sociala ne-a tinut departe unul de celalalt, Superbet a decis sa le inaugureze un spatiu special, in care experienta de pariuri sa devina de fapt divertismentul complet. Oamenii vor pasi intr-un loc in care pot paria, urmari competitii, socializa, ca intr-o sufragerie uriasa in care conexiunea umana este pusa deasupra.”, continua povestea noii agentii emblematice Cristian Gheorghita, Director de Comunicare pentru Angajatii Grupului. Superbet.

Superbet este cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania si in top 30 din lume, conform topului anual Power 50 al celor mai importante 50 de companii internationale. Fondata in 2008 de Sacha Dragic, in prezent Presedinte Executiv al Grupului Superbet, Superbet a raportat in 2020 o cifra de afaceri de aproape 300 de milioane de euro. Cu peste 4.000 de angajati, grupul are operatiuni directe in Romania si Polonia si birouri in alte sase tari. Pana in 2021, Superbet opera o retea de aproape 1.000 de agentii la nivel national (si 80 in Polonia). In 2019, compania a atras o investitie strategica de 175 de milioane de euro de la Blackstone Tactical Opportunities (BTO), parte a Blackstone Group, un fond de investitii american si unul dintre cele mai mari din lume.

One United Properties anunta contractul de inchiriere cu Superbet pentru un spatiu de birouri de 8.206 metri patrati in cladirea One Cotroceni Park. Superbet isi va muta astfel birourile in cadrul proiectului mixt One Cotroceni Park, cel mai mare proiect de regenerare urbana din Bucuresti dezvoltat de One United Properties in zona Cotroceni, langa Academia Militara. Noile spatii de birouri sunt concepute pentru a oferi un grad mai ridicat de siguranta si confort angajatilor, pe o suprafata generoasa si acces la numeroase facilitati, precum si conexiune directa la statia de metrou Academia Militara, o premiera pentru un proiect de birouri in Bucuresti.

Un proiect din faza 1 a Parcului Cotroceni a depasit in prezent o rata de inchiriere de 72% si va fi livrat la sfarsitul acestui an. Totodata, dezvoltatorul a demarat lucrarile pentru faza a doua a componentei birouri a proiectului.

„Superbet este una dintre companiile care au ales sa se concentreze pe imbunatatirea mediului de lucru post-pandemie odata cu relocarea in parcul de birouri pe care il dezvoltam la One Cotroceni Park. In plus, 72% din faza 1 a proiectului este deja inchiriata, ceea ce arata ca multe companii si-au dat seama ca biroul este o parte esentiala a sistemului de organizare si sunt dispuse sa investeasca in spatii moderne, certificate, in tehnologie de ultima generatie, si acces la facilitati precum galerie comerciala, zona rezidentiala, statie de metrou”, spune Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties, subliniind totodata importanta conceptului de „munca langa casa” sa castige teren in ultimul timp. One Cotroceni Park va include si o componenta rezidentiala cu aproximativ 754 de apartamente, care va fi dezvoltata in mai multe faze.

Știri relevante