Cum se joaca lucky six superbet

Norocosul sase este un tip de lucky six la superbet in care jucatorii sunt obligati sa prezice corect anumite numere intre 1 pana la 48. Acesta include o remiza facuta la fiecare 2 minute. Un jucator este de asteptat sa prezice o predictie de cel putin sase numere si se asteapta sa vada numerele prezise odata ce se va face tragerea la sorti pentru acea runda. Exista, practic, doua forme de pariere in cadrul Lucky 6, numarul sau lucky six la superbetle standard si lucky six la superbetle speciale.

Lucky six la superbetle cu numere necesita un jucator sa prezica cel putin 6 numere din cele 48 de numere care vor fi afisate la extragerea grupului. Suma care va fi castigata este determinata de numarul afisat langa oriunde scade ultima cifra.

Pariul special este asemanator cu lucky six la superbet le sport obisnuite, unde exista mai multe tipuri de piata.

Prima culoare a bilei: aceasta prezice culoarea care va fi prima minge in bazin. Cu toate acestea, puteti prezice 4 culori diferite, cu cat selectiile dvs. sunt mai mici. Ceea ce inseamna asta este ca daca prezici ca prima bila va fi culoarea A sau culoarea B, ciuda ar fi mai mare decat atunci cand prezici ca prima culoare ar fi culoarea A, B, C sau D.

Știri relevante