Menu

Cum se joaca sistem la Casa pariurilor

Cum se joaca sistem la casa pariurilor

Te vor lasa sa vezi exact ce ai de castigat inainte de a paria si poti juca si sistem la casa pariurilor pentru a sta mai linistit chiar daca vei avea un castig ceva mai mic. Acesta este cel mai simplu mod de a juca cu vorbesti si a vedea ce doriti sa pariati.

Al doilea mod cel mai simplu de a calcula platile la un bilet de tip sistem la casapariurilor este sa folosesti un calculator online. Puteti introduce diferite linii, iar calculatoarele vor calcula suma pe care o puteti castiga din alegerile corecte.

Nu uitati sa verificati daca calculatorul va ofera doar profit sau va ofera totalul de bani pe care vi-l va da biletul sisitem jucat la casa pariurilor direct din oferta de pe site. Primul va fi doar profit, iar al doilea va include pariul.

A treia metoda pentru calcularea platilor parlay este sa va uitati la graficul de plata parlay oferit de sportbook. Majoritatea cartilor sportive nu vor plati exact cotele adevarate pe un parlay (un pic mai mult in favoarea lor), asa ca acesta este cel mai precis mod de a vedea ce veti obtine. Majoritatea manualelor sportive online vor oferi plati similare pe vorbe, dar pot varia usor.

Cel mai simplu de a beneficia de un pariu sistem este sa utilizati optiunile in acest sens ce sunt disponibile pe talonul de pariere dupa ce puneti cumulat cel putin doua evenimente sportive. Cititi in regulament care este maximul de evenimente ce pot fi jucate in  sistem.

Știri relevante