Menu

Cum se justifica un meci amanat gets bet

Pariubet_Default_image

Ce se intampla cu pariul tau daca un meci de fotbal este amanat sau anulat pe meci amanat gets bet? Va vom oferi toate informatiile relevante pentru cele mai populare site-uri de pariuri.

Ce se intampla cu pariul tau de fotbal daca jocul este amanat sau abandonat? La meci amanat gets bet In ce cazuri iti vei primi banii inapoi si in ce cazuri, toate pariurile pe joc vor fi valabile?

In primul rand, trebuie sa explicam diferenta dintre meciurile amanate si cele abandonate pe meci amanat gets bet. Un meci este amanat sau anulat atunci cand este amanat din orice motiv inainte de a incepe. De exemplu, din cauza ploii sau a conditiilor meteo. Intr-un meci abandonat, insa, jocul de fotbal incepe, dar inainte de finalizarea celor 90 de minute de joc a fost abandonat.

Prin acest articol despre meci amanat gets bet, vom relua care sunt regulile celor mai populare site-uri de pariuri, astfel incat sa stiti ce se va intampla cu pariul dumneavoastra la fotbal.

Meci amanat: Pariul va fi valabil numai daca este jucat in aceeasi saptamana (se incheie duminica) dupa amanarea jocului. Daca un meci este reprogramat din weekend la o zi de luni din cauza acoperirii TV, pariul va fi valabil si el. In toate celelalte cazuri, pariurile vor fi nule.

Meci abandonat: Toate pariurile vor fi nule la meci amanat gets bet, cu exceptia acelor pariuri pentru care rezultatul a fost deja stabilit in momentul abandonarii. De exemplu: primul jucator care inscrie.

Meci amanat: Toate pariurile vor fi anulate daca meciul nu este terminat in 72 de ore. Mizele vor fi rambursate in contul dvs.

Meci abandonat: Aceeasi regula ca Gets Bet. Toate pariurile vor fi nule, cu exceptia cazului in care rezultatul este deja determinat.

Meci amanat: Toate pariurile vor fi nule, cu exceptia urmatoarelor competitii, daca meciul este reprogramat in urmatoarele 48 de ore: Cupa Mondiala FIFA (clasament si play-off), Cupa Euro UEFA (clasament si play-off), Cupa Africii a Natiunilor ( Clasament si play-off), UEFA Europa League sau Champions League (Clasament si play-off), competitii spaniole si meciuri din Marea Britanie Play Off sau Cupa Finalelor. Pentru Jocurile Olimpice, pariurile vor ramane active daca meciul este jucat inainte de Ceremonia de Inchidere.

Meci abandonat: Toate pariurile vor fi nule pe meci amanat gets bet, cu exceptia cazului in care rezultatul a fost deja determinat.

Meci amanat: Daca meciul de fotbal nu este finalizat in 24 de ore de la ora initiala de start, toate pariurile vor fi anulate.

Meci abandonat: Daca s-a incheiat peste 90% din timpul meciului un bilet cu meci amanat gets bet, pariurile vor fi valabile. Daca abandonarea are loc inainte de 90% din timpul meciului, pariurile vor fi nule, cu exceptia cazului in care rezultatul a fost deja decis.

Meci amanat: daca meciul de fotbal nu poate fi rezolvat in 72 de ore de la ora initiala de start, toate pariurile vor fi anulate.

Meci abandonat: Toate pariurile vor fi anulate daca meciul nu este reprogramat in urmatoarele 72 de ore si implicit meci amanat gets bet. Toate pariurile pentru care a fost stabilit rezultatul vor fi valabile. Pentru jocurile amicale aceasta regula nu se aplica.

Meci amanat: Toate pariurile vor fi nule, cu exceptia cazului in care meciul este reprogramat pentru a fi jucat in 36 de ore de la data initiala.

Meci abandonat: Toate pariurile vor fi declarate nule daca meciul nu poate fi jucat in 36 de ore. Daca un pariu a fost decis inainte de abandon, acesta va fi solutionat in functie de rezultatul hotarat.

Știri relevante