Cum se numara cartile la blackjack pentru a castiga

Permiteti-mi sa spun tare si clar ca numararea cartilor este grea si nu este la fel de plina de satisfactie ca televiziunea, iar filmele o fac. Daca ar fi un mod usor de a castiga bani, atunci toata lumea ar face acest lucru.

Daca nu cunoasteti strategia de baza, sa incercati sa numarati carti este foarte prost recomandat. Contoarele de carti cu experienta joaca in continuare prin strategia de baza, marea majoritate a timpului. Nu poate exista o scurtatura in privinta invatarii strategiei de baza, cei care incearca numararea cartilor fara o baza ferma in strategia de baza fac o mare greseala.

Pentru a avea un contor de succes, trebuie sa poti numara rapid un pachet si sa memorezi tabele mari de numere, precum si sa-l pari sa fii doar un jucator casual. In plus, cu regulile de astazi, un avantaj realist pe care contorul il va avea este doar 0,5% la 1,5%. Nu veti castiga bani incet si treptat, dar bankroll-ul dvs. va merge in sus si in jos ca un roller coaster pe termen scurt. Numai pe termen lung, peste sute de ore de joc, poti conta pe castig.

Principiul care sta la baza numararii cartilor este ca un pachet bogat in zeci si asi este bun pentru jucator, un pachet bogat in carti mici este bun pentru dealer. Cand ghiseul stie ca sansele sunt in favoarea lui, el va paria mai mult si isi va ajusta strategia de joc pentru a sta, se va dubla si va imparti in unele jocuri unde strategia de baza spune sa stea. Toate optiunile pe care jucatorul le are la dispozitie il favorizeaza si mai mult pe jucator atunci cand puntea este bogata in zece puncte. Iata o lista si un scurt motiv pentru care.

Standing: Jucatorul poate sta pe un total rigid de la 12 la 16, iar dealerul nu poate. In pantofii cu zece bogati, lovirea mainilor dure devine mai periculoasa, favorizand strategia jucatorului mai conservatoare.

Asigurare: In medie, atunci cand dealerul are un avantaj, cartile ramase in blackjack vor fi de 30,87% zeci (bazate pe un joc pe sase punti), ceea ce va asigura asigurarea unui pariu prost. Cu toate acestea, daca probabilitatea depaseste 33,33%, devine un pariu bun. Contorii stiu cand cardurile ramase sunt bogate in zece si fac pariuri puternice de asigurare in acele momente.

Dublare: De obicei, cand jucatorul se dubleaza, vrea un zece. In pantofi bogat in zece, jucatorul face dubluri mai bune, apropiindu-se de 21.

Blackjack: Atat jucatorul, cat si dealerul vor vedea mai multi blackjacks, dar jucatorul este platit 3 pana la 2, iar dealerul nu.

Predare: alternativa la predare este mult mai rea la pantofii cu zece bogati. Daca alternativa loveste, jucatorul are mai multe probabilitati sa se ofileze. Daca jucatorul ar sta altfel, din cauza numarului mare, dealerul este tot mai probabil sa obtina un 10. In timp ce contorul se va preda mai mult in numar mare, economiile vor fi mai mari.

Divizii: jucatorul imparte de obicei carti inalte si / sau dezactiveaza o carte de dealer slaba. Oricum ar fi, un pantof bogat in zece ajuta jucatorul sa obtina totaluri mai mari si creste probabilitatea ca bustul dealerului.

Lucrez la un studiu aprofundat al modului in care aceste efecte se descompun. Contributia la fiecare factor depinde de reguli, de penetrarea pachetului si de raspandirea pariurilor. Cu toate acestea, pe baza conditiilor medii dintr-un pantof cu sase punti, rezultatele mele initiale descompun avantajele numararii dupa cum urmeaza.

Știri relevante