Menu

Cum se pariaza la betfair

La Betfair poti alege sa pariezi pe platforma lor de sporturi sau poti alege sa pariezi pe platforma lor de schimb.

Platforma de schimb de pariuri Betfair permite colegilor pariori sa schimbe sau sa „schimbe” pariurile unul cu altul in pariuri de la persoana la persoana. Chiar daca Betfair va percepe un comision (de la 2% la 7% in functie de tara de resedinta si de frecventa pariului), avantajul unui schimb de pariuri este ca pariorii pot obtine cote mai bune (cu pana la 25% mai bune) decat la o casa de pariuri traditionala. .

In acest exemplu, va vom arata cum puteti paria pe un joc de fotbal din Premier League englezesc. Mai intai, faceti clic pe fila „Sportsbook”, situata in partea stanga sus a ecranului. Apoi, faceti clic pe „Fotbal” urmata de „Barclays Premier League”.

Unul dintre cele mai usor de inteles tipurile de pariuri este „Match Odds 1X2” (cunoscut si sub denumirea de Line Line sau Rezultat Full Time). Un pariu de meci OXs 1X2 inseamna ca alegeti ce echipa credeti ca va castiga sau va egaliza. In exemplul nostru de mai sus, avem trei alegeri fie alegand 1 – Acasa) Man Utd pentru a castiga, 2 – Oaspete) Swansea pentru a castiga sau X – Draw) Man Utd pentru a lega Swansea. In acest exemplu, vom alege Man Utd pentru a castiga, de aceea vom face clic pe cotele 1.3.

Dupa ce faceti clic pe cotele pe care doriti sa acordati un pariu, selectia dvs. de pariuri va aparea in partea dreapta a ecranului.

Dupa ce introduceti miza dvs. (suma de bani pe care ati dori sa pariati), suma de bani (miza + profit) care v-ar fi returnat in cazul in care castigati pe pariu va fi afisata automat sub cifra de miza.

Dupa ce ati inscris miza pentru pariurile dvs., confirmati-va pariul si apoi faceti clic pe butonul galben „Puneti pariuri” pentru a finaliza pariurile.

Știri relevante