Menu

Cum se pariază la betfair

Cum se pariaza la betfair

La Betfair poţi alege să pariezi pe platforma lor de sporturi sau poţi alege să pariezi pe platforma lor de schimb

Platforma de schimb de pariuri Betfair permite colegilor pariori să schimbe sau să „schimbe” pariurile unul cu altul în pariuri de la persoană la persoană. Chiar dacă Betfair va percepe un comision (de la 2% la 7% în funcţie de ţară de reşedinţa şi de frecvenţă pariului), avantajul unui schimb de pariuri este ca pariorii pot obţine cote mai bune (cu până la 25% mai bune) decât la o casă de pariuri tradiţională. .

În acest exemplu, va vom arăta cum puteţi paria pe un joc de fotbal din Premier League englezesc. Mai întâi, faceţi clic pe fila „Sportsbook”, situată în partea stângă sus a ecranului. Apoi, faceţi clic pe „Fotbal” urmată de „Barclays Premier League”.

Unul dintre cele mai uşor de înţeles tipurile de pariuri este „Match Odds 1X2” (cunoscut şi sub denumirea de Line Line sau Rezultat Full Time). Un pariu de meci OXs 1X2 înseamnă ca alegeţi ce echipă credeţi ca va castiga sau va egaliza. În exemplul nostru de mai sus, avem trei alegeri fie alegând 1 – Acasă) Man Utd pentru a castiga, 2 – Oaspete) Swansea pentru a castiga sau X – Draw) Man Utd pentru a lega Swansea. În acest exemplu, vom alege Man Utd pentru a castiga, de aceea vom face clic pe cotele 1.3.

Betfair se utilizeza cu precadere de pariuri avansati

După ce faceţi clic pe cotele pe care doriţi să acordaţi un pariu, selecţia dvs. de pariuri va apărea în partea dreaptă a ecranului.

După ce introduceţi miza dvs. (suma de bani pe care aţi dori să pariaţi), suma de bani (miza + profit) care v-ar fi returnat în cazul în care câştigaţi pe pariu va fi afişată automat sub cifra de miza.

După ce aţi înscris miza pentru pariurile dvs., confirmaţi-vă pariul şi apoi faceţi clic pe butonul galben „Puneţi pariuri” pentru a finaliza pariurile.

Știri relevante