Menu

Cum se pariaza live fortuna

Cum se pariaza live fortuna

Ca sa puteti paria live la Fortuna, in primul rand trebuie s ava deschideti un cont la ei. Apoi, dup ace v-ati creat contul si v-ati inregistrat, va trebui sa faceti o depunere cu suma pe care o doriti.

Dupa ce ati urmat toti acesti pasi, dati click pe butonul “pariaza on line”.Apoi, in partea dreapta a paginii veti gasi lista de sporturi. Dupa ce alegeti sportul dorit, selectati tara, apoi competitia si va vor fi afisate toate meciurile disponibile pentru pariere din competitia respectiva.

Parierea live se poate face astfel:

-printr-un pariu simplu

-printr-un pariu multiplu

-sau printr-un pariu tip sistem

Dupa ce ati selectat ce anume doriti sa pariati, dati click pe butonul “plasati pariul”si biletul a fost jucat.Odata jucat, acesta nu mai poate fi anulat.

Mai puteti paria live prin pariul tip sistem cu baza.

De asemenea, se mai poate paria live si direct din agentie. Astfel, in fiecare agentie Fortuna, se gaseste un monitor pe care se pot vedea toate evenimentele sportive care au loc in acel moment. De fapt, nu sunt trecute toate, daca sunt foarte multe. Pe cele care nu le gasiti pe monitor, le gasiti daca ii spuneti operatoarei numele echipei. Are si un avantaj aceast tip de pariere, pentru ca, daca pariul iese castigator, castigul este platit pe loc.

Știri relevante