Menu

Cum se pariază pe live fortuna

Cum se pariaza pe live fortuna

Fortuna →Fortuna →

Fortuna va ofera posibilitatea de a paria live

Ca să puteţi paria live la eFortuna, în primul rând trebuie s ava deschideţi un cont la ei.  Apoi, dup ace v-aţi creat contul şi v-aţi înregistrat, va trebui să faceţi o depunere cu suma pe care o doriţi.

După ce aţi urmat toţi aceşti pasi, dati click pe butonul “pariază on line”. Apoi, în partea dreaptă a paginii veţi găsi lista de sporturi.   După ce alegeţi sportul dorit, selectaţi tara, apoi competiţia şi va vor fi afişate toate meciurile disponibile pentru pariere din competiţia respectivă.

Parierea live se poate face astfel:

-printr-un pariu simplu

-printr-un pariu multiplu

-sau printr-un pariu tip sistem

După ce aţi selectat ce anume doriţi să pariaţi, dati click pe butonul “plasaţi pariul”şi biletul a fost jucat.  Odată jucat, acesta nu mai poate fi anulat.

Mai puteţi paria live prin pariul tip sistem cu baza.

De asemenea, se mai poate paria live şi direct din agenţie.   Astfel, în fiecare agenţie Fortuna, se găseşte un monitor pe care se pot vedea toate evenimentele sportive care au loc în acel moment.  De fapt, nu sunt trecute toate, dacă sunt foarte multe.   Pe cele care nu le găsiţi pe monitor, le găsiţi dacă îi spuneţi operatoarei numele echipei.  Are şi un avantaj aceast tip de pariere, pentru ca, dacă pariul iese câştigător, câştigul este plătit pe loc.

Știri relevante