Menu

Cum se utilizeaza sistemul de pariere Labouchere

Cum se utilizeaza sistemul de pariere Labouchere

Cum este utilizat sistemul Labouchere

Sistemul Labouchere a fost dezvoltat de jucatorul de ruleta entuziast Henry Labouchere (1831 – 1912). A fost conceput pentru a fi folosit la masa de ruleta, in special pentru pariurile din afara parului, cum ar fi rosu sau negru, sau impar sau pare. Poate fi folosit cu orice propunere de bani chiar, inclusiv cu alte jocuri de cazino, cum ar fi blackjack si baccarat. Pariurile sportive sunt si ele o optiune.

Pentru a incepe cu sistemul, primul lucru de facut este sa scrieti o succesiune de numere. Din punct de vedere tehnic, aceasta poate fi orice secventa pe care doriti sa o faca, desi trebuie sa va ganditi la ea. Vom acoperi acest lucru cu ceva mai multe detalii mai tarziu. In scopul acestei explicatii, vom folosi urmatoarea succesiune simpla.

Sistemul Labouchere functioneaza?

Deoarece Labouchere poate intoarce un profit castigand mai putine pariuri decat pierzi, exista cei care cred ca functioneaza. Intr-adevar, puteti castiga bani folosind acest sistem daca reusiti sa evitati sa continuati o serie lunga de pierderi. Problema este ca nu exista niciodata nicio garantie ca nu veti merge pe o perioada lunga de pierderi. De fapt, este foarte probabil sa o faci daca joci suficient de des sau suficient de mult timp.

Prin cresterea mizei dupa fiecare pierdere, o serie de pierderi poate duce la cresterea mizei necesare. Este posibil sa nu aveti fonduri suficiente si chiar si cu un bankroll imens exista limite de pariere de luat in considerare. Practic, intr-un fel sau altul, va veni un moment in care nu puteti face un pariu la miza necesara. Atingerea acestui punct va costa aproape sigur orice profit pe care l-ati obtinut vreodata anterior cu sistemul si, probabil, mult mai mult.

Motivul pentru care unii oameni sunt tentati de Labouchere sau orice progres negativ in acest sens este ca pur si simplu nu cred ca vor pierde vreodata suficiente pariuri la rand pentru a provoca o problema. De exemplu, presupun ca, daca vor vedea un numar rosu de cateva ori consecutiv la masa ruletei, atunci acesta trebuie sa fie negru in curand.

Totusi, acest lucru nu este adevarat. Roata ruletei nu are memorie si, chiar daca a fost rosie de 20 de ori la rand, sansele ca numarul urmator sa fie rosu sunt intotdeauna exact aceleasi ca si negru. Convingerea gresita ca un numar negru devine mai probabil dupa ce mai multe numere rosii sunt rotite la rand este cunoscuta sub numele de eroare a jucatorului. Aceasta eroare a facut ca multi jucatori sa piarda sume substantiale de bani si chiar nu doriti sa faceti acelasi lucru.

Știri relevante