Menu

Cum se verifica un cont de pariuri deschis la Gets Bet

Cum se verifica un cont de pariuri deschis la Gets Bet

Inainte de a efectua prima retragere la pariuri sportive, vi se va cere sa va verificati identitatea pentru a primi castigurile la pariurile sportive.

De fapt, majoritatea caselor de pariuri sportive online de astazi iti vor verifica identitatea ca parte a procesului de inregistrare/creare a contului. In unele zone, trebuie sa va verificati contul la o locatie de vanzare cu amanuntul in persoana inainte de a putea paria online verificare gets bet.

Multi operatori online folosesc acum un software de verificare electronica care nu necesita incarcarea documentatiei justificative. Altii va vor solicita pur si simplu sa incarcati copii ale actului dvs. de identitate emis de guvern.

Acest scurt ghid acopera tot ce trebuie sa stiti despre motivul pentru care verificarea este atat de importanta si despre cum sa va asigurati ca va puteti verifica propriile conturi de pariuri sportive cat mai rapid si fara durere posibil la verificare gets bet.

Cum iti verifica pariurile sportive identitatea?

Astazi, multe case de pariuri pot verifica automat identitatea dvs. cu informatiile standard pe care le furnizati in timpul crearii contului.

Daca pariurile dvs. sportive online utilizeaza verificarea electronica, trebuie pur si simplu sa completati campurile din formular in timpul inscrierii online prin cont gets bet. Software-ul potriveste informatiile furnizate cu inregistrarile publice pentru a se asigura ca toate se potrivesc. Din acest motiv, este important sa folositi numele dvs. legal complet si sa introduceti o adresa de resedinta exacta si data nasterii.

Acest proces de verificare electronica dureaza de obicei mai putin de zece minute si nu va trebui sa incarcati si sa documentati un cont gets bet.

Alte case de pariuri sportive necesita verificare manuala, care necesita sa incarcati documente justificative pentru a demonstra ca sunteti cine spuneti ca sunteti. Acoperim mai jos procesul de verificare manuala.

Pariorii romani ar trebui sa retina, de asemenea, ca in unele state este necesara verificarea personala a contului. Aceasta inseamna ca va trebui sa vizitati un cazinou sau un salon de pariuri cu amanuntul cu documentele necesare pentru a crea un cont inainte de a putea paria online.

De ce documente aveti nevoie pentru a va verifica identitatea?

Exista doua forme principale de identitate de care veti avea nevoie pentru a va verifica contul de pariuri sportive: dovada identitatii si dovada adresei.

In cazurile rare in care documentatia cu adresa dvs. nu se potriveste cu adresa mentionata pe actul de identitate, vi se poate solicita sa prezentati doua documente care dovedesc adresa dvs.

Forme acceptabile de dovada de identificare

Pentru a va verifica identitatea, va trebui sa furnizati pariuri sportive o copie color a actului de identitate cu fotografie. Casele de pariuri sportive cauta o forma oficiala de act de identitate cu fotografie care sa poarte numele tau complet. In majoritatea jurisdictiilor, aceasta inseamna ca va trebui sa utilizati un act de identitate emis de guvern, cum ar fi un pasaport sau un permis de conducere.

Forme acceptabile de verificare a adresei

Pentru a va dovedi adresa, va trebui sa furnizati o forma de documentatie care sa afiseze clar adresa dvs. curenta de facturare si numele complet. Facturile de utilitati sunt cea mai comuna optiune.

Atata timp cat documentul furnizat este o declaratie oficiala pe hartie, arata adresa si numele dvs. si are sigla companiei, ar trebui sa fiti verificat.

Este important sa retineti ca factura sau extrasul trebuie sa aiba mai putin de 6 luni pentru ca acesta sa fie verificat cu succes.

Știri relevante