Menu

Cum stabilesc casele de pariuri cotele din oferta

Cum stabilesc casele de pariuri cotele din oferta

Casele de pariuri moderne folosesc multe instrumente pentru a stabili cote, dar decizia finala este luata de evaluarile obiective si subiective ale comerciantilor de cote. In timp ce acestia pot fi oameni instruiti, ei sunt totusi oameni si acest lucru inseamna ca inca pot face greseli. Rezervarile se bazeaza prea mult pe statistici, cum ar fi forma anterioara si rata castigului, precum si opinia publica, cate persoane au sustinut rezultatul. Statisticile si opinia colectiva sunt avantajoase pentru a prezice evenimentele pe termen lung, dar nu iau in considerare adesea fluctuatiile pe termen scurt de care un punter poate profita.

Casele de pariuri sunt excesiv de optimiste, adica stabilesc preturi cota pentru un rezultat presupunand ca este mai probabil sa se intample decat sugereaza sansa. Astfel, casele de pariuri castiga profit, construind marje in preturi, astfel incat orice mizati pe acestea ar trebui sa faca mereu bani (atat timp cat au o carte echilibrata). De exemplu, ganditi-va la un pariu de „egalitate fara castig” intre doua echipe de fotbal care se potrivesc egal Sansele pentru castigarea fiecarei echipe vor fi de aproximativ 10/11, nu de egal. Aceasta inseamna ca cine castiga casa de pariuri face un profit (daca au o suma egala pariata pe ambele echipe).

In timp, din cauza acestor marje, o companie de pariuri va castiga intotdeauna. Daca joci jocuri, acest lucru este valabil mai ales. Cazinoul si alte jocuri au rate fixe de plata si, in timp ce acestea tind sa fie mai mari decat sporturile in medie, pe o perioada prelungita de pariuri si timp, sunteti intotdeauna garantat sa pierdeti.

Sportul este putin diferit prin faptul ca rezultatul se bazeaza in lumea reala si, prin urmare, este deschis la eroare si variatie, intr-un fel nu poate fi un joc pe calculator. Companiile de pariuri nu pot obtine preturile pietelor sportive chiar tot timpul. Prin urmare, singura modalitate reala de a bate o carte este sa gasesti o piata sportiva pe care sa plece si sa o intoarca inainte de a observa. Chiar si atunci, daca pretul este ceea ce ar numi o eroare palpabila sau evidenta, oricum ar putea refuza sa va plateasca.

Cum sa invingi cota Infrangerea cotei este legata de capacitatea de a detecta situatia in care un comerciant de cote poate a omis ceva sau a gresit. Acest lucru nu se intampla prea des, deoarece rezervarile vor urmari reciproc preturile ca reper, dar este posibil.

Știri relevante