Cum stabilim dimensiunea corecta a pariului plasat

Acum, ca intelegeti importanta crearii unui bankroll pentru pariuri, puteti trece la pasul urmator – stabilirea dimensiunii pariului corect.

Marimea corecta a pariului

Daca pariurile dvs. individuale sunt prea mari, aveti riscul ca o serie proasta sa va distruga rapid contul. Dimpotriva, daca pariurile dvs. sunt prea mici, nu veti vedea rezultatele pe care ar trebui sa le vedeti avand in vedere dimensiunea bankroll-ului dvs.

Acesta este un alt domeniu in care multi pariori fac greseli inutile. Dar nu trebuie sa va faceti griji – exista un instrument simplu si in acelasi timp foarte eficient, datorita caruia veti putea determina corect dimensiunea pariului. Puteti utiliza calculatoare olandeze pentru a calcula dimensiunea corecta a pariului.

Pariuri de dimensiuni constante

Majoritatea pariorilor fac greseli deoarece nu inteleg importanta mentinerii pariurilor constante. Parierea sumelor aleatorii nu va va aduce deloc nimic pozitiv. 10 ron pentru un bilet, 50 ron pentru altul, 100 ron, 300 ron, si cu siguranta nu acesta este tipul de structura de pariere pe care ati dori sa o urmati daca sunteti serios in ceea ce priveste pariurile si doriti sa deveniti un parior profesionist si faceti cele mai mari profituri.

Daca alegeti calea pariurilor individuale de diferite dimensiuni, va veti confrunta cu multe capcane si probleme. Exista o modalitate usoara de a evita aceste obstacole inutile – pastrati dimensiunea pariurilor dvs. constanta. Mentinerea unei dimensiuni constante a pariului este simpla si eficienta.

100% incredere egala in fiecare pariu

Cand pariati, doriti intotdeauna sa aveti aceeasi incredere intr-un pont dat – puteti realiza acest lucru efectuand analize pre-meci de cea mai inalta calitate. Daca un pariu nu indeplineste criteriile dvs. si nu sunteti sigur daca ar trebui sa pariati, asigurati-va ca nu pariati o suma mai mica si invers. Pastrati intotdeauna o dimensiune constanta a pariurilor pe rezultatul in care aveti incredere.

Marimea pariului constant = 100% incredere

Marimea pariului neconstant = nivel de incredere diferit

Amintiti-va ca doriti intotdeauna sa pariati pe oportunitati de pariere individuale cu aceeasi cantitate de incredere. Marimea constanta a pariului va va ajuta sa mentineti disciplina si sa va structurati gandirea. Daca ramaneti la aceasta filozofie, veti vedea in curand rezultate pozitive.

Desigur, daca nu puteti ghici corect, nu veti fi multumiti de rezultate – caz in care trebuie sa reevaluati procesul de analiza pre-meci si sa parcurgeti si procesele de gandire. Doar asa vei putea gasi o greseala si o vei evita in viitor.

Daca combinati o gestionare adecvata a fondurilor bancare si o analiza pre-meci de calitate, veti ajunge intr-o zi la punctul in care veti putea creste suma constanta a pariurilor, deoarece ponturile de succes vor creste dimensiunea acesteia.

Știri relevante