Menu

Cum sterg cont unibet

Cum sterg cont unibet

Uneori se intampla sa nu ne mai dorim un cont la o anume casa de pariuri online. Sa zicem ca nu mai vrem contul de la Unibet. Si in acest caz precum si la alte case de pariuri avem doua posibilitati de stergere a contului de pariuri sportive:

Unibet →Unibet →

 

– prima ar fi optiunea de autoexcludere care presupune ca nu ne vom putea accesa contul Unibet o perioada de timp pe care o setam noi; acest tip de stergere poate fi considerata o limitare temporara la Unibet

– a doua este chiar inchiderea contului la propriu si aici vom avea de furnizat o serie de detalii pe care ori le trimitem ca in cazul verificarii contului, sau ne aflam in fata unei discutii cu un operator de la call center si serviciul de relatii cu cienti in care furnizam datele necesare pentru a ne fi inchis in mode permanent contul de pariuri sportive deschis la Unibet.

Ca un mic truc pe care noi l-am testat este folosirea autoexcluderii pe termen nelimitat care va ajuta sa nu mai furnizati tot felul de date cand alegeti procedura standard de stergere a conutului de la Unibet.

Știri relevante