Menu

Cum sterg contul de pe Casa pariurilor

Pariubet_Default_image

Te-ai saturat sa folosesti contul tau Casa Pariurilor si, prin urmare, vrei sa anulezi (inchide) sau chiar sa-ti dezactivezi contul?

Daca este cazul de mai sus, nu va deranjati, deoarece aici este locul potrivit unde puteti afla cum sa anulati (inchideti) sau chiar sa va dezactivati contul.

Exista diverse motive pentru care ati putea dori sa va stergeti contul Casa Pariurilor, printre toate acestea fiind spam-ul prin e-mail de catre companie.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Intre timp, Casa Pariurilor este o platforma online pentru jocuri de noroc care permite utilizatorilor inregistrati sa parieze pe jocurile sportive sau de cazinou si sa câstige bani din aceasta. Aplicatia online ofera o optiune de a crea sau edita informatiile contului, de a retrage sau de a depune numerar in contul dvs., de a naviga prin jocurile online in care utilizatorii pariaza jocuri, de a verifica jocurile live care se joaca chiar acum si de a paria pe ele sau de a juca jocuri de cazino. .

Retineti ca va puteti sterge contul numai trimitând un e-mail companiei, solicitându-le sa va sterga contul din baza lor de date.

Prin urmare, urmati acesti pasi de mai jos:

 • Pasul 1. Deschideti contul de e-mail care este inregistrat pe site.
 • Pasul 2. Acum compuneti un e-mail si introduceti adresa de e-mail support@CasaPariurilor.com
 • Pasul 3. Pe Subiect Tastati „SOLICARE DE STERGERE A CONTULUI MEU”.
 • Pasul 4. Acum scrieti un e-mail in care le cereti sa va sterga contul din baza lor de date si sa va sterga toate informatiile cu ei, daca exista.

Ar trebui sa va stergeti datele de pe site-uri web si companii de jocuri de noroc, deoarece tipul de date cu caracter personal stocate de obicei de acestea sunt sensibile si adesea partajate cu terte parti.

Date personale pe care companiile de jocuri de noroc le stocheaza de obicei:

 • Numele si datele nasterii
 • Modificari recente de adresa
 • Gusturi si obiceiuri
 • Detalii de contact
 • Cookie-uri si adresa IP
 • Detalii card de credit si debit
 • Informatii economice, sociale si culturale

Aceste date vor fi probabil colectate folosind documente personale, cum ar fi pasapoarte sau permise de conducere cu un act de identitate cu fotografie, precum si o dovada a adresei de la ceva de genul unei facturi recente de impozite a consiliului.

Site-urile de jocuri de noroc au fost in centrul multor controverse cu privire la ceea ce fac cu datele utilizatorilor lor. Aproape toti partajeaza date personale cu agentii de publicitate. Acest lucru poate fi apoi vândut asiguratorilor si altor companii, care pot avea un impact financiar direct asupra vietii tale.

Daca trimiteti o solicitare de stergere prin Rightly, va vom conecta la câte companii de jocuri de noroc aveti nevoie.

Solicitarea dvs. pur si simplu va conecteaza la toate companiile pe care le selectati, acestea o vor prelua de acolo si va vor trimite la propriile formulare si procese pe care sa le completati. Doar numele si adresa dvs. de e-mail sunt necesare pentru a trimite aceste solicitari, dar companiile va vor cere probabil mult mai multe informatii pentru a va identifica, cum ar fi actul de identitate.

Ar trebui sa confirme ca datele dvs. au fost sterse in termen de 30 de zile. Retineti, o solicitare de stergere solicita ca acestia sa stearga toate datele dvs., inclusiv detaliile contului dvs.

Daca nu ii gasiti pe cei carora doriti sa le trimiteti o solicitare de stergere, contactati echipa noastra de asistenta pentru clienti – va vor ajuta cu placere!

Știri relevante