Menu

Cum şterg contul de pe maxbet

Cum sterg contul de pe maxbet

Serviciul de asistenta clienţi  care se va ocupa de închiderea contului de pariuri

De asemenea, mai exista o serie de opţiuni de închidere , dacă simţiţi nevoia unei pauze de la pariere. Exista opţiunea auto-excluderii pentru cel puţin 6 luni sau permanent. De asemenea, mai exista şi opţiunea limitelor sau a pauzelor.

O persoană nu poate avea decât un singur cont, astfel, dacă închideţi contul, înseamnă că nu veţi mai [putea deschide altul nou în viitor. Însă, totuşi, dacă aţi închis un cont şi vreţi s ail redeschideţi, luaţi legătura cu casa de pariuri.

La Maxbet, puteţi să va dezactivaţi contul de pariuri pentru o perioadă de până la 7 zile.Astfel, va veţi putea conecta la cont, dar de[punerile şi plasările de pariuri vor fi dezactivate.

Nu exista nicio modalitate de a anula pauză, pana ce perioada aleasă nu va trece

Puteţi folosi şi opţiunea auto-excluderii, dacă doriţi să luaţi o pauză mai lungă.Aceasta poate să fie de 6 luni, 1 an, 2 ani până la 5 ani. Şi în acest caz, puteţi intra în cont, dar depunerile şi plasările de pariuri vor fi dezactivate.

În aceasta perioada de auto-excludere, nu va fi nicio modalitate de reactivare a contului

După ce perioada de auto-excludere a trecut, trebuie să luaţi legătura cu echipa de la relaţii cu clienţii pentru redeschiderea contului.

Știri relevante