Menu

Cum sterg contul de pe maxbet

Serviciul de asistenta clienti  care se va ocupa de inchiderea contului de pariuri.

De asemenea, mai exista o serie de optiuni de inchidere , daca simtiti nevoia unei pauze de la pariere. Exista optiunea auto-excluderii pentru cel putin 6 luni sau permanent. De asemenea, mai exista si optiunea limitelor sau a pauzelor.

O persoana nu poate avea decat un singur cont, astfel, daca inchideti contul, inseamna ca nu veti mai [putea deschide altul nou in viitor. Insa, totusi, daca ati inchis un cont si vreti s ail redeschideti, luati legatura cu casa de pariuri.

La Maxbet, puteti sa va dezactivati contul de pariuri pentru o perioada de pana la 7 zile.Astfel, va veti putea conecta la cont, dar de[punerile si plasarile de pariuri vor fi dezactivate.

Nu exista nicio modalitate de a anula pauza, pan ace perioada aleasa nu va trece.

Puteti folosi si optiunea auto-excluderii, daca doriti sa luati o pauza mai lunga.Aceasta poate sa fie de 6 luni, 1 an, 2 ani pana la 5 ani. Si in acest caz, puteti intra in cont, dar depunerile si plasarile de pariuri vor fi dezactivate.

In aceasta perioada de auto-excludere, nu va fi nicio modalitate de reactivare a contului

Dupa ce perioada de auto-excludere a trecut, trebuie sa luati legatura cu echipa de la relatii cu clientii pentru redeschiderea contului.

Știri relevante