Menu

Cum sterg contul netbet

Cum sterg contul netbet

NetBet este o modalitate distractiva si interesanta de a plasa pariuri sportive online si de a va bucura de unele dintre jocurile dvs. preferate la cazino Inscrierea la un cont NetBet ofera acces la o lume intreaga de jocuri si promotii de pariuri online, care este una dintre cele mai bune modalitati de a intra in scut.

Tot ceea ce este necesar pentru a crea un cont NetBet este de a urma cativa pasi simpli. Acest articol a fost scris ca un ghid pas cu pas pentru a va ajuta sa creati si sa stergeti un cont NetBet, precum si sa raspundeti la cateva intrebari comune despre intregul proces. Faceti primii pasi in arena si cititi mai multe mai jos.

Daca doriti sa va suspendati temporar contul, acest lucru se poate face prin intermediul site-ului web. Pur si simplu conectati-va la contul dvs. si faceti clic pe butonul Depozitare din sectiunea din dreapta sus a paginii. Apoi urmati meniul din partea dreapta si faceti clic pe Preferinte, iar sub Limitele mele, puteti gasi setari in Autoexcludere sau stergere cont de NetBet.

Regulile NetBet nu permit utilizatorilor sa aiba mai mult de un cont. Mai multe conturi pot avea ca rezultat alte probleme, asa ca daca ati creat un cont NetBet inainte, este mai bine sa evitati sa faceti altul. Daca v-ati uitat datele de autentificare, contactati serviciul clienti pentru ajutor.

Știri relevante