Menu

Cum sterg rapid contul casa pariurilor

Cum sterg rapid contul casa pariurilor

Casa Pariurilor va poate inchide complet contul la sfarsitul limitelor contului. Este posibil sa incercati sa va conectati doar pentru a descoperi ca nu exista niciun cont sub detaliile dvs. sau este posibil sa primiti un avertisment ca contul dvs. a fost desfiintat.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Nu va puteti anula pariurile pe Casapariurilor.ro, dar puteti folosi functia „editati pariul” pentru a edita pariurile plasate anterior. Editati un pariu pe care il regretati si poate deveni un castigator! Aveti optiunea de a schimba sau adauga selectii pentru pariurile dvs. simple nerezolvate, atata timp cat acestea sunt deschise.

  • stergeti-va contul prin Live Chat
  • Accesati urmatoarea adresa URL „https://CasaPariurilor.com”.
  • In partea dreapta jos a paginii faceti clic pe butonul LIVE CHAT.
  • Este nevoie de ceva timp pentru ca fereastra de chat sa se incarce si, odata ce se deschide, va va conecta cu agentul de asistenta pentru clienti.
  • Spune-i acelui agent ca ai dori sa-ti stergi contul si spune-i ca esti sincer sa faca acest lucru.
  • Stergeti contul dvs. trimitand un e-mail
  • Deschideti contul dvs. de e-mail inregistrat cu contul.
  • Acum compuneti un e-mail si introduceti adresa dvs. de e-mail support@CasaPariurilor.com
  • Tip subiect „SOLICERE DE STERGERE A CONTULUI MEU”.
  • Acum scrieti un e-mail cu privire la stergerea esantionului de cont aici si faceti clic pe butonul Trimitere.

Pentru mai multe informatii despre cum sa va stergeti contul CasaPariurilor, ramaneti pe acest site.

Stergerea contului tau Casa Pariurilor este o decizie importanta de luat, dar uneori poate fi cea corecta. Daca jocurile de noroc va afecteaza in mod negativ finantele si bunastarea emotionala, ar putea fi timpul sa va opriti sau sa petreceti mai putin timp si bani pentru pariuri.

Va puteti sterge contul Casa Pariurilor contactand asistenta pentru clienti si solicitandu-le sa-l inchida. Odata ce contul tau Casa Pariurilor a fost inchis, nu vei mai putea plasa pariuri pana cand nu vei solicita redeschiderea acestuia.

Odata ce contul tau Casa Pariurilor a fost sters, nu vei mai putea plasa pariuri pana cand nu vei solicita redeschiderea acestuia. Odata ce inchiderea contului este confirmata, detaliile dvs. de conectare Casa Pariurilor vor fi invalide si nu veti avea acces la contul dvs. Ori de cate ori doriti sa va redeschideti contul, pur si simplu contactati Asistenta Clienti Casa Pariurilor si faceti cererea dvs.

Pentru jucatorii carora le este greu sa joace in mod responsabil, inchiderea contului Casa Pariurilor ar putea sa nu fie suficienta, deoarece pot sa-l redeschida cu usurinta si sa inceapa sa parieze din nou. Daca doriti sa luati o pauza prelungita de la pariuri, autoexcluderea este o alta modalitate de a va sterge contul Casa Pariurilor. Autoexcluderea inseamna sa va interziceti de pe site-urile de jocuri de noroc precum Casa Pariurilor, ceea ce va poate ajuta sa va reduceti oportunitatile de a juca.

Retineti totusi ca auto-excluderea Casa Pariurilor este un pas mai serios decat simpla solicitare a inchiderii contului si ca nu puteti face absolut nimic pentru a anula o astfel de solicitare odata ce a fost facuta. Contul dvs. poate fi redeschis numai dupa ce perioada de auto-excludere s-a incheiat si daca ati solicitat o auto-excludere permanenta, nu veti mai putea folosi Casa Pariurilor vreodata.

Știri relevante