Menu

Cum sterg un card de pe superbet

Cum sterg un card de pe superbet

Pentru confortul dvs., casieria noastra va permite sa salvati informatiile de plata, astfel incat sa nu fie nevoie sa le introduceti de fiecare data cand doriti sa depuneti. Daca doriti sa eliminati aceste informatii, totusi, puteti face acest lucru cu usurinta.

Pentru a incepe, faceti clic pe fila Casier din coltul din dreapta sus al ecranului si faceti clic pe „depunere”, apoi selectati metoda de plata in cauza:

  • Pentru fiecare metoda, veti vedea un meniu drop-down etichetat „Selectati contul”.
  • Pur si simplu faceti clic pe optiunea „eliminati acest cont de plata” si confirmati decizia facand clic pe „da, eliminati” din fereastra pop-up.

Dupa ce faceti clic pe „da, eliminati”, optiunea dvs. va fi eliminata. Cu toate acestea, nu va fi blocat de la utilizare si poate fi adaugat din nou si folosit pentru a depune oricand doriti. Daca doriti sa blocati definitiv o metoda de plata, va trebui sa contactati Asistenta pentru jucatori pentru asistenta.

Daca esti ingrijorat de cat cheltuiesti pe jocuri de noroc sau ca are un impact asupra sanatatii sau relatiei tale, este timpul sa obtii ajutor. Exista o multime de asistenta disponibila. Intelegerea rolului pe care il joaca jocurile de noroc in viata ta este un pas important in a face schimbari pentru a reduce daunele pe care le provoaca.

Pot bancile sa blocheze tranzactiile cu jocuri de noroc? Trecem prin principalele banci din Marea Britanie si descriem ce servicii ofera clientilor lor aflati in risc.

Multe banci lucreaza acum la planuri pentru a-i ajuta pe clienti sa-si limiteze cheltuielile cu jocurile de noroc, oferind solutii de blocare a jocurilor de noroc, unele banci permitand clientilor sa „opreasca” platile catre anumite tipuri de comercianti cu amanuntul, inclusiv serviciile de jocuri de noroc.

Ce este blocul de jocuri de noroc?

In timp ce fiecare schema functioneaza in felul sau, in principiu toate functioneaza la fel. Blocul de jocuri de noroc este o caracteristica care va permite sa blocati contul dvs. bancar/cardul bancar/cardul de credit pentru a nu fi utilizat pentru tranzactii cu jocuri de noroc.

De ce fac bancile asta?

Persoanele care au probleme cu jocurile de noroc si decid sa se opreasca pot alege sa se autoexclude din jocurile de noroc, sa foloseasca software pentru a bloca site-urile de jocuri de noroc online si sa se autoexclude fizic din magazinele de pariuri si cazinouri. Desi toate acestea sunt modalitati utile pentru ca oamenii sa obtina sprijin, multe banci cred ca pot face mai mult pentru a sprijini si autoexcluderea.

Pentru informatii si asistenta pentru modificarea detaliilor cardului inregistrat in prezent sau pentru a elimina un card, astfel incat sa puteti adauga un alt, va rugam sa consultati mai jos:

Ce detalii de card pot schimba?

Ce poti edita

Ce poti edita?

  • Date de expirare
  • Adresa de facturare pentru card

Detalii care nu pot fi editate

  • Pseudonim card
  • Numele titularului cardului
  • Numar de card
  • Tipul cardului

Modificarea detaliilor cardului dvs

Pasul 1. Faceti clic in coltul din dreapta sus al paginii, apoi dati clic din meniul drop-down .

Pasul 2. Din bara de navigare de sus, evidentiati optiunea apoi selectati din meniul drop-down.

Pasul 3. Veti vedea acum cardurile inregistrate in prezent, faceti clic pentru a deschide fereastra.

Pasul 4. Data de expirare poate fi acum editata aici utilizand meniurile derulante disponibile si este furnizat un link catre pagina „Detaliile mele” pentru a va schimba adresa de facturare.

Pasul 5. Cand ati terminat, faceti clic pentru a va salva modificarile.

Știri relevante