Menu

Cum şterg un cont pokerstars

Cum sterg un cont pokerstars
Închiderea contului este una simplă. Trebuie avut în vedere că ştergerea unui cont doar pentru crearea altui cont nou nu este permisă.

Există 2 posibilităţi de ştergere a contului:

-prima ar fi opţiunea de autoexcludere care presupune că nu veţi mai putea accesa contul  Pokerstars o perioadă de timp care este setată de voi: acest tip de ştergere poate fi considerată o limitare temporară la Pokerstars.

-a 2 a opţiune este chisr închiderea contului a propriu şi în acest caz vor trebui furnizate mai multe informaţii, la fel ca în cazul verificării contului sau avem o discuţie cu un operator de la  call center şi serviciul de relaţii cu clienţii în care oferim datele necesare pentru a putea fi închis permanent contul deschis la Pokerstars.

Cea mai bună metodă ar fi autoexcluderea pe o perioadă nelmitata care va ajuta să nu mai furnizaţi tot felul de date când alegeţi procedura standard de ştergere a contului.

Se mai poate revenii dupa stergerea contului pe Pokerstars

Pentru ştergerea contului, trebuie să trimiteţi o solicitare către Pokerstars de pe adresa de email cu care v-aţi înregistrat, în care să menţionaţi numele de utilizator şi perioada pentru care doriţi închiderea contului.

Înainte de închidere, să nu uitaţi a va retrage toţi banii pe care îi aveţi în cont.

Știri relevante