Menu

Cum sterg un cont pokerstars

Inchiderea contului este una simpla. Trebuie avut in vedere ca stergerea unui cont doar pentru crearea altui cont nou nu este permisa.

Exista 2 posibilitati de stergere a contului:

-prima ar fi optiunea de autoexcludere care presupune ca nu veti mai putea accesa contul  Pokerstars o perioada de timp care este setata de voi: acest tip de stergere poate fi considerata o limitare temporara la Pokerstars.

-a 2 a optiune este chisr inchiderea contului a propriu si in acest caz vor trebui furnizate mai multe informatii, la fel ca in cazul verificarii contului sau avem o discutie cu un operator de la  call center si serviciul de relatii cu clientii in care oferim datele necesare pentru a putea fi inchis permanent contul deschis la Pokerstars.

Cea mai buna metoda ar fi autoexcluderea pe o perioada nelmitata care va ajuta sa nu mai furnizati tot felul de date cand alegeti procedura standard de stergere a contului.

Pentru stergerea contului, trebuie sa trimiteti o solicitare catre Pokerstars de pe adresa de email cu care v-ati inregistrat, in care sa mentionati numele de utilizator si perioada pentru care doriti inchiderea contului.

Inainte de inchidere, sa nu uitati a va retrage toti banii pe care ii aveti in cont.

Știri relevante