Menu

Cum sterg un cont pokerstars

Cum sterg un cont pokerstars

Inchiderea contului este una simpla. Trebuie avut in vedere ca stergerea unui cont doar pentru crearea altui cont nou nu este permisa.

Exista 2 posibilitati de stergere a contului:

-prima ar fi optiunea de autoexcludere care presupune ca nu veti mai putea accesa contul  Pokerstars o perioada de timp care este setata de voi: acest tip de stergere poate fi considerata o limitare temporara la Pokerstars.

-a 2 a optiune este chisr inchiderea contului a propriu si in acest caz vor trebui furnizate mai multe informatii, la fel ca in cazul verificarii contului sau avem o discutie cu un operator de la  call center si serviciul de relatii cu clientii in care oferim datele necesare pentru a putea fi inchis permanent contul deschis la Pokerstars.

Cea mai buna metoda ar fi autoexcluderea pe o perioada nelmitata care va ajuta sa nu mai furnizati tot felul de date cand alegeti procedura standard de stergere a contului.

Pentru stergerea contului, trebuie sa trimiteti o solicitare catre Pokerstars de pe adresa de email cu care v-ati inregistrat, in care sa mentionati numele de utilizator si perioada pentru care doriti inchiderea contului.

Inainte de inchidere, sa nu uitati a va retrage toti banii pe care ii aveti in cont.

Știri relevante