Menu

Cum te inregistrezi pe Baumbet

Cum te inregistrezi pe Baumbet

Este un proces destul de simplu pe care trebuie sa-l parcurgi atunci cand te inscrii pe site-ul web Baumbet. Cautati acea caseta verde mare in coltul din dreapta sus al ecranului. Faceti clic pe asta si procesul de inregistrare va incepe.

Se afiseaza o pagina care are formularul de inregistrare si aceasta nu ar trebui sa va prezinte probleme. Este setul standard de intrebari pe care le-ar fi intalnit deja cei dintre voi care s-au alaturat deja altor site-uri de aceasta natura. Cea mai importanta sarcina aici este sa va asigurati ca le oferiti informatii exacte.

Vi se va solicita sa va furnizati numele si prenumele crestin, adresa de e-mail, o parola si adresa de domiciliu, precum si un numar de telefon. Data nasterii dvs. este necesara si ca parte a procesului de a dovedi ca aveti varsta legala pentru a juca pe site, mai mult despre asta in curand. In acest moment, este posibil sa setati o limita de depunere, daca doriti.

Baumbet foloseste masuri de securitate de ultima generatie si asta inseamna ca toate tranzactiile care au informatii sensibile intre browserul dvs. si serverele lor vor fi criptate. Aceasta include, de asemenea, informatii despre cardurile de credit care sunt stocate in bazele lor de date.

Dupa ce v-ati inscris cu succes pe site, vi se va cere sa va verificati noul cont Baumbet. Trebuie sa furnizati documente de identitate si documentatie care sa va confirme ca sunteti suficient de batrani pentru a juca pe site. Nu puteti face nicio retragere pana cand nu s-a facut acest lucru, dar este un proces usor. Exista o pagina intreaga pe site care contine mai multe informatii despre aceasta, inclusiv cum sa le incarci prin contul Baumbet.
Acesta este un aspect important al oricarui site de aceasta natura. Pariurile pot fi foarte placute, dar uneori iti pot provoca probleme. Este bine sa vedeti ca site-ul web Baumbet are o pagina speciala dedicata acestui subiect.

Acestea ofera un test de autoevaluare care va va ajuta sa observati orice semn ca jocul de noroc ar putea deveni o problema. De asemenea, este posibil sa setati limite de depozit pentru a va asigura ca doar o anumita suma poate fi pariata. Aceste limite pot fi zilnice, saptamanale sau lunare. Pur si simplu trebuie sa accesati contul dvs. si sa va indreptati catre meniul „Joc responsabil – setare limita”.

Daca jocurile de noroc devin o problema, atunci puteti decide sa va auto-excludeti de pe site-ul Baumbet. Exista mai multe perioade de timp diferite din care puteti alege din meniul derulant. In Marea Britanie, desi perioada minima este de sase luni. Pentru a alege un timp mai scurt, puteti opta pentru o perioada de racire. Daca va auto-excludeti de pe site, nu il puteti deschide din nou pana cand sfarsitul perioadei de auto-excludere se incheie.

Știri relevante