Cum te limiteaza pe Betano pentru pariuri castigatoare

Salut x,

Dorim sa va sfatuim ca in urma revizuirii contului dvs. de pariuri sportive Betano, nu veti mai fi eligibil sa primiti NICIUNE din ofertele si concesiunile noastre gratuite de pariuri.

Acestea includ concesiuni precum „Cel mai bun pret garantat”, precum si TOATE ofertele curente si viitoare de pariuri gratuite (inclusiv „Acca Boost”).

Va rugam sa retineti ca, desi puteti vedea in continuare oferte de pariuri gratuite si alte concesii anuntate pe site-ul Betano si in aplicatiile mobile, toate pariurile pe care le efectuati NU se vor califica pentru acestea si nu veti primi niciun pariu gratuit ulterior.

Va rugam sa retineti ca orice viitoare pariuri sportive pe care incercati sa le efectuati pot face obiectul unor restrictii de impunere care va vor fi notificate in momentul in care doriti sa efectuati un pariu. Aceste restrictii sunt in conformitate cu termenii si conditiile noastre. Dorim sa va atragem atentia asupra urmatoarelor puncte cheie despre pariurile gratuite pe care nu le-ati rascumparat inca sau in legatura cu care sunteti partial prin completarea cerintelor de calificare:

Orice jetoane de pariere gratuite nerecomandate disponibile in prezent in contul dvs. vor ramane disponibile pentru utilizare in conformitate cu termenii si conditiile aplicabile ofertei de pariu gratuit specifice prin care au fost acordate.

Daca ati plasat deja pariuri calificate in legatura cu o oferta de pariu gratuita specifica, veti avea totusi dreptul sa primiti intreaga valoare a simbolului de pariu gratuit relevant, in conformitate cu termenii si conditiile aplicabile.

Daca sunteti partial prin calificarea pentru un token de pariu gratuit, veti putea totusi sa plasati alte pariuri de calificare si sa aveti dreptul sa primiti intreaga valoare a simbolului de pariu gratuit relevant odata ce toate cerintele aplicabile sunt indeplinite in conformitate cu termenii si conditiile . Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca, desi va vom permite sa plasati alte pariuri calificate pe marea majoritate a pietelor noastre de pariuri sportive, restrictiile introduse in contul dvs. pot duce la imposibilitatea de a plasa pariuri calificate pe anumite piete de pariuri sportive.

Știri relevante