Menu

Cum tii legatura cu reprezentantii Sportingbet

Cum tii legatura cu reprezentantii Sportingbet

Despre SPORTING BET se pot afla informatii de pe forumul casei de pariuri, un forum care este desul de activ, are un numar rezonabil de membrii, in acest fel puteti afla si parerile acestora. . Timpul de raspuns in legatura cu eventualele nelamuriri sau intrebari este unul relative scurt.

Totusi, in eventualitatea in care problemele sunt mai serioase, cel mai bun loc de a primi indrumari sau lamuriri este serviciul de relatii cu clientii, operatorii acestui serviciu fiind cel mai in masura sa va ajute. Exista si o sectiune dedicata intrebarilor si raspunsurilor care sunt cele mai des intalnite.

SPORTING BET poate fi contactat si prin intermediul unui live chat, acesta fiind un serviciu care reprezinta un plus important, ajutandu-te la rezolvarea oricarui tip de problema intr-un timp foarte scurt, nefiind necesar un interval de timp lung pentru primirea unui raspuns la solicitarea sau intrebarea adresata. De asemenea, informatii pot fi obtinute si telefonic, tot de la serviciul de Relatii cu Clientii. O alta modalitate de contact pentru SortingBet este emailul. Se completeaza un formular cu datele personale, alaturi de intrebarea pe care o aveti, iar timpul de raspuns este de cateva ore.

Dintre toate aceste modalitati de contact, cea mai recomandata este serviciul de live chat, deoarece astfel se poate discuta direct si in timp real cu un operator, acest lucru ducand implicit la o rezolvare rapida a problemei.

Informatii suplimentare despre cum se contacteaza angajatii Sportingbet puteti sa aflati si din discutii de pe forumuri unde diversi utilizatori care au cont la aceasta casa de pariuri online isi impartasesc impresiile si experientele avute cand au intrat in contact cu casa de pariuri sub diverse forme si canale de comunicare.

Știri relevante