Menu

Cum transfer bani pe pokerstars

Cum transfer bani pe pokerstars

Trebuie spus ca la pokerstars nu se accepta transferurile de bani intre conturi, dar sunt si modalitati de a face acest lucru, dar nu imediat ce depuneti banii, pentru ca scopul depozitului trebuie sa fie clar, anume sa jucati de o anumita suma. Deschideti cateva mese de cash ca sa puteti rula putin banii si apoi puteti trimite.

Faptul ca nu se mai pot transfera bani se datoreaza trecerii la platforma pokerstars.ro, legislatia fiind cea care nu permite transferal de bani.

Totusi, un transfer bancar va va permite sa transferati fonduri in diferite monede direct din cont in cel de Stars. Valutele disponibile difera de tara in care sunteti inregistrat.

Puteti efectua transferal on line pe site-ul bancii voastre, prin banking telefonic sau prin trimiterea unui e-mail/fax a detaliilor catre banca voastra sau prin vizitarea personala a bancii.

Transferul bancar se poate face prin:

-program de joc pentru computer-trebuie sa va autentificati in cont sis a dati cick pe butonul “casierie”, apoi pe “transfer bancar” si urmati instructiunile afisate pe ecran.

-pentru cei care folosesc aplicatia-autentificare in cont, selectati sectiunea “bani reali”, apoi apasati butonul “depunere”, apoi “transfer bancar”si urmati instructiunile.

-pentru cei care folosesc web-autentificare in cont, apoi apasati butonul “depunere”, apoi click pe “transfer bancar” si urmati instructiunile.

Trebuie sa furnizati si numarul de referinta furnizat, pentru ca altfel, plata s-ar putea sa intarzie sau sa nu fie receptionata deloc.

Știri relevante