Menu

Cum transfer bani pe pokerstars

Cum transfer bani pe pokerstars

Trebuie spus că la pokerstars nu se accepta transferurile de bani intre conturi

Dar sunt şi modalităţi de a face acest lucru, dar nu imediat ce depuneţi banii, pentru că scopul depozitului trebuie să fie clar, anume să jucaţi de o anumită sumă. Deschideţi câteva mese de cash ca să puteţi rula puţin banii şi apoi puteţi trimite.

Faptul ca nu se mai pot transfera bani se datorează trecerii la platforma pokerstars.ro, legislaţia fiind cea care nu permite transferal de bani.

Totuşi, un transfer bancar vă va permite să transferaţi fonduri în diferite monede direct din cont în cel de Stars. Valutele disponibile diferă de ţară în care sunteţi înregistrat.

Puteţi efectua transferal on line pe site-ul băncii voastre, prin banking telefonic sau prin trimiterea unui e-mail/fax a detaliilor către banca voastră sau prin vizitarea personală a băncii.

Transferul bancar se poate face prin

-program de joc pentru computer-trebuie să va autentificaţi în cont şiş a dati cick pe butonul “casierie”, apoi pe “transfer bancar” şi urmaţi instrucţiunile afişate pe ecran.

-pentru cei care folosesc aplicatia-autentificare în cont, selectaţi secţiunea “bani reali”, apoi apăsaţi butonul “depunere”, apoi “transfer bancar”şi urmaţi instrucţiunile.

-pentru cei care folosesc web-autentificare în cont, apoi apăsaţi butonul “depunere”, apoi click pe “transfer bancar” şi urmaţi instrucţiunile.

Trebuie să furnizaţi şi numărul de referinţă furnizat, pentru ca altfel, plata s-ar putea să întârzie sau să nu fie receptionata deloc.

Știri relevante