Menu

Cum transferi bani pe pokerstars

Cum transferi bani pe pokerstars

La Pokerstars, transferal de baini se poate face prin transfer interbancar. Acesta este o modalitate de retragere care va permite sa primiti banii direct in contul vostru bancar. Aceste retrageri sunt procesate ca transferuri internationale.

Pentru a efectua o retragere prin transfer interbancar, trebuie sa va autentificati in contul vostru de Pokerstars, dati click pe butonul “Casierie” si selectati “retragere bani”. Introduceti suma pe care doriti sa o retrageti si alegeti optiunea “transfer interbancar”din sectiunea “retragere bani”. In acest moment, trebuie sa introduceti si sa confirmati detaliile contului bancar. Dupa ce acestea au fost verificate, veti fi adus inapoi in sectiunea “retragere bani”pentru a transmite cererea de retragere prin “transfer interbancar”.

Sunt necesare doar detaliile contului vostru bancar.

Retragerile prin metoda transferului interbancar pot fi trimise doar catre un cont bancar inregistrat pe numele vostru , iar tara din care provine banca voastra trebuie sa fie aceeasi cu tar ape care ati inregistrat-o in contul de Pokerstars.

Durata de procesare este de pana la 72 de ore si alte 2-5 zile lucratoare pentru ca fondurile sa fie virate in contul pe care l-ati desemnat.

Daca solicitati un transfer interbancar in valuta, trebuie sa stiti ca Pokerstars foloseste cursul mediu al pietei, plus un mic comision, acolo unde este cazul.

Știri relevante