Menu

Cum transferi bani pe pokerstars

Cum transferi bani pe pokerstars

Se preferă trasnferurile bancare la Pokerstars

La Pokerstars, transferal de baini se poate face prin transfer interbancar. Acesta este o modalitate de retragere care va permite să primiţi banii direct în contul vostru bancar. Aceste retrageri sunt procesate ca transferuri internaţionale.

Pentru a efectua o retragere prin transfer interbancar, trebuie să va autentificaţi în contul vostru de Pokerstars, dati click pe butonul “Casierie” şi selectaţi “retragere bani”. Introduceţi suma pe care doriţi să o retrageţi şi alegeţi opţiunea “transfer interbancar”din secţiunea “retragere bani”. În acest moment, trebuie să introduceţi şi să confirmaţi detaliile contului bancar. După ce acestea au fost verificate, veţi fi adus înapoi în secţiunea “retragere bani”pentru a transmite cererea de retragere prin “transfer interbancar”.

Sunt necesare doar detaliile contului vostru bancar.

Retragerile prin metodă transferului interbancar pot fi trimise doar către un cont bancar înregistrat pe numele vostru , iar ţara din care provine banca voastră trebuie să fie aceeaşi cu tar ape care aţi înregistrat-o în contul de Pokerstars.

Durată de procesare este de până la 72 de ore şi alte 2-5 zile lucrătoare pentru ca fondurile să fie virate în contul pe care l-aţi desemnat.

Dacă solicitaţi un transfer interbancar în valută, trebuie să ştiţi ca Pokerstars foloseşte cursul mediu al pieţei, plus un mic comision, acolo unde este cazul.

Știri relevante