Menu

Cum trebuiesc intrepretate datele din jurnalul pariorului

Cum trebuiesc intrepretate datele din jurnalul pariorului

Daca ati ajuns pana aici in scoala noastra de pariuri care in acest articol va contine informatii de nivel 3, intelegeti cu siguranta importanta pastrarii jurnalului unei case de pariuri in care aveti toate datele importante intr-un singur loc. Acest jurnal, care va fi cel mai loial companion al tau pe drumul catre pariurile profesionale, trebuia sa documenteze fiecare pariu pe care l-ai facut.

Daca ati uitat deja sau ati omis complet din greseala subiectul pastrarii jurnalului unui parior, reveniti si parcurgeti din nou lectia despre pastrarea jurnalului unui parior. In aceasta lectie, veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a putea inregistra in mod adecvat toate informatiile importante despre pariurile inchise. Daca nu pastrati inca jurnalul unei case de pariuri, ar trebui sa il corectati cat mai curand posibil.

Dupa cum am mentionat deja, jurnalul pariorului va ofera o cantitate mare de informatii despre obiceiurile dvs. de pariere. Cu cat il configurati mai repede, cu atat veti avea mai multe informatii. Iar informatiile stau la baza succesului.

Pariuri sportive ca la carte

Aceasta fraza poate suna comica, dar aceasta este exact puterea jurnalului pariorului. Informatiile pe care le obtineti din ea va vor deschide ochii si va vor face sa va schimbati obiceiurile negative si sa le mentineti si sa le dezvoltati in continuare pe cele pozitive. Astfel veti avea din ce in ce mai mult succes si odata ce veti deveni un adevarat parior profesionist.

Veti fi uimit de cat de multe informatii veti gasi in jurnal si ce schimbari uimitoare veti putea face cu ajutorul acestuia. Multe case de pariuri considera ca nu este necesar sa tii un jurnal, dar au o singura parere dintr-un singur motiv – sunt lenesi. Si lenea lor ii priveste de profituri. Nu lasa sa ti se intample acelasi lucru. Pastrarea jurnalului unei case de pariuri nu este deloc dificila si, dupa cateva saptamani, te vei obisnui cu aceasta activitate, astfel incat sa o consideri deja complet automata.

Mai jos veti gasi o lista de lucruri cu care jurnalul dvs. va va ajuta si veti deveni un parior de succes pe termen lung:

  • Vei putea identifica sporturile in care ai o rata de succes ridicata.
  • Vei putea identifica sporturile in care rata ta de succes este scazuta = pierzi.
  • Vei putea identifica jucatori sau echipe specifice care contribuie la succesul tau.
  • Veti putea detecta orice nereguli in performanta dvs.
  • Veti putea mentine un pariu uniform fara probleme.
  • Nu veti avea tendinta de a plasa pariuri aleatorii (si excesive).
  • Veti putea detecta cu usurinta orice modificare a obiceiurilor de pariere.
  • Veti avea o imagine de ansamblu a faptului ca pariati prea des pe marii straini.
  • Veti avea o imagine de ansamblu a ceea ce functioneaza pentru dvs. si ce ar trebui sa schimbati in schimb.

Știri relevante