Cum vad jucatorii avansati mesele de sit and go la poker

Cel mai bun mod de a acumula jetoane este prin furtul blind-urilor. Asta inseamna ca putem incepe sa strangem doua carti, toate vrand-nevrand, pentru ca avem pozitie?

Atunci ce tipuri de maini fac ca mainile sa fure potrivite? Cei mai buni candidati pentru a fura maini sunt cei cu sanse rezonabile de a face ceva pe flop in cazul in care sunteti chemat.

Mainile de gunoi aleatorii sunt inca exact asa: gunoi. Desi pozitia este un avantaj incredibil, nu inseamna ca poti incepe dintr-o data sa deschizi profitabil 7-2.

Ganditi-va astfel: la ce maini ati juca din pozitia timpurie intr-un joc de bani extrem de pasiv? Aceasta este aproximativ gama de maini pe care acum puteti incepe sa le ridicati din pozitia tarzie. O mana ca 7-8 este un candidat excelent pentru o fura-plus.

O mana ca J-2, nu atat. Scopul tau, desigur, este sa dai jos oala fara lupta. Cu toate acestea, veti fi sunat uneori. Acesta este motivul pentru care mainile tale trebuie sa aiba cel putin o valoare pe flop.

Cand sunati, ar trebui sa va jucati mainile pe flop in mod similar cu ceea ce ati face in orice alt moment. Daca sunteti chemat intr-un singur loc, atunci ar trebui sa urmariti majorarea pre-flop cu un pariu continuat pe flop.

Daca sunteti chemat acolo, atunci trebuie sa aruncati o privire asupra fortei mainii in ansamblu pentru a decide daca aruncati un al doilea butoi.

In timp ce jucati in regiunea mid-blind, trebuie sa fiti intotdeauna la curent cu imaginea de la masa. Fiti constienti de modul in care ceilalti din jurul mesei va percep.

Vei creste destul de mult si adversarii tai vor schimba modul in care joaca impotriva ta. Unii vor incerca sa te fure din nou, deoarece stiu ca cresti foarte mult.

Daca simti ca adversarii tai au ridicat, furi prea mult, incetineste pentru o rotatie sau doua. Nu poti pur si simplu sa impingi oamenii in jur fara nimic. In cele din urma vor prinde.

Toata lumea de la masa va fi, probabil, scurta, in sensul clasic al cuvantului. Stiva medie va fi de numai 12 BB. Acesta se apropie de timpul de impingere sau de pliere pentru toata lumea.

Aici veti obtine profit. Jucatorul tau obisnuit de joaca joaca in aceasta etapa tarzie atat de rau incat este de ras. Daca jucati aceasta etapa mai bine decat ei, veti arata o asteptare pozitiva pe termen lung.

In aceasta etapa a jocului, jocul post-flop este pe fereastra – flopurile sunt rareori vazute. Aveti doua optiuni: impingeti sau pliati. Si, dupa Dumnezeu, ar trebui sa impingi.

Știri relevante