Menu

Cum văd jucătorii avansaţi mesele de sit and go la poker

Cum vad jucatorii avansati mesele de sit and go la poker
Cel mai bun mod de a acumula jetoane este prin furtul blind-urilor. Asta înseamnă că putem începe să strângem două cărţi, toate vrând-nevrând, pentru că avem poziţie?

Atunci ce tipuri de mâini fac ca mâinile să fure potrivite?

Cei mai buni candidaţi pentru a fura mâini sunt cei cu şanse rezonabile de a face ceva pe flop în cazul în care sunteţi chemat. Mâinile de gunoi aleatorii sunt încă exact aşa: gunoi. Deşi poziţia este un avantaj incredibil, nu înseamnă ca poţi începe dintr-o dată să deschizi profitabil 7-2.

Gândiţi-vă astfel: la ce mâini aţi juca din poziţia timpurie într-un joc de bani extrem de pasiv? Aceasta este aproximativ gama de mâini pe care acum puteţi începe să le ridicaţi din poziţia târzie. O mână ca 7-8 este un candidat excelent pentru o fura-plus.

O mână ca J-2, nu atât. Scopul tău, desigur, este să dai jos oala fără luptă

Cu toate acestea, veţi fi sunat uneori. Acesta este motivul pentru care mâinile tale trebuie să aibă cel puţin o valoare pe flop. Când sunaţi, ar trebui să vă jucaţi mâinile pe flop în mod similar cu ceea ce aţi face în orice alt moment. Dacă sunteţi chemat într-un singur loc, atunci ar trebui să urmăriţi majorarea pre-flop cu un pariu continuat pe flop.

Dacă sunteţi chemat acolo, atunci trebuie să aruncaţi o privire asupra forţei mâinii în ansamblu pentru a decide dacă aruncaţi un al doilea butoi.

În timp ce jucaţi în regiunea mid-blind, trebuie să fiţi întotdeauna la curent cu imaginea de la masă. Fiţi conştienţi de modul în care ceilalţi din jurul mesei vă percep.

Vei creşte destul de mult şi adversarii tăi vor schimba modul în care joacă împotriva ta. Unii vor încerca să te fure din nou, deoarece ştiu ca creşti foarte mult.

Dacă simţi ca adversarii tăi au ridicat, furi prea mult, încetineşte pentru o rotaţie sau două. Nu poţi pur şi simplu să împingi oamenii în jur fără nimic. În cele din urmă vor prinde.

Toată lumea de la masa va fi, probabil, scurtă, în sensul clasic al cuvântului. Stiva medie va fi de numai 12 BB. Acesta se apropie de timpul de împingere sau de pliere pentru toată lumea.

Aici veţi obţine profit. Jucătorul tău obişnuit de joacă joacă în aceasta etapă târzie atât de rău încât este de ras. Dacă jucaţi aceasta etapă mai bine decât ei, veţi arăta o aşteptare pozitivă pe termen lung.

În aceasta etapă a jocului, jocul post-flop este pe fereastra – flopurile sunt rareori văzute. Aveţi două opţiuni: împingeţi sau pliaţi. Şi, după Dumnezeu, ar trebui să împingi.

Sunt jocurile cash în care banii pot fi câștigați cu adevărat la Unibet Poker. Mergeți la un site specializat de poker și s-ar putea să descoperiți că o mare parte a jucătorilor sunt niște grinderi serioși, utilizând de obicei software pentru a asigura un profit. Unibet este foarte diferit. O proporție mult mai mare din baza de jucători este recreațională, ceea ce înseamnă că chiar și un joc oarecum solid poate asigura un profit, deoarece jetoanele se vor împroșca mult mai mult. La Unibet (https://pariubet.ro/recenzie/unibet/) poți alege să ai cinci identități diferite, fiecare cu propriul alias, ceea ce înseamnă că, dacă există râșnitori, le va fi mult mai greu să găsească o citire!

Mesele de numerar disponibile sunt no limit hold’em, Omaha și Banzai. Opțiunile no limit hold’em încep de la 0,02 EUR/0,04 EUR, crescând până la 10 ron/20 ron. Nu veți găsi selecția mesei la Unibet, deoarece pur și simplu veți fi adăugat la un grup de jucători atunci când vă alăturați și adăugat la o masă aleatorie. Pot limit Omaha este disponibil la exact aceleași mize ca și hold’em, deși, așa cum este cazul oricărui site de poker, vei găsi mult mai puțin trafic la aceste mese. Opțiunea finală, Banzai, este un joc rapid în care vei începe cu doar 10 blind-uri mari, promițând poker rapid plin de acțiune.

Știri relevante