Menu

Cum vei reuşii să atingi potenţialul tău optim la poker

Cum vei reusii sa atingi potentialul tau optim la poker

Ai un sentiment de control?

Vi se pare joc provocator? Câştigi o mână şi nu-ţi aminteşti raţionamentul exact din spatele deciziilor tale? Dacă nu aţi experimentat niciodată vreunul dintre aceste lucruri, atunci ar trebui să încetaţi să jucaţi poker şi să găsiţi altceva pentru a trece timpul din zi. Dacă aţi experimentat aceste lucruri, atunci aţi găsit o stare de flux.

Flux este termenul folosit de renumitul psiholog Mihaly Csikszentmihalyi pentru a descrie o stare mentală la care se ajunge atunci când o persoană simte un grad ridicat de concentrare energizata, producând un minunat sentiment de bucurie.

Dacă vă interesează sportul, puteţi recunoaşte această descriere ca fiind în zona. Am ascultat cartea audio a lui Csikszentmihalyi despre Flow şi este surprinzător modul în care este legată de jocul de poker.

El descompune senzaţia de Flux într-o serie de caracteristici specifice

Deşi aceste repere pot fi folosite pentru a asigura o cale mai sigură către victorie, prefer să le folosesc pentru a găsi acea cale deseori evaziva către bucurie. Numărul real de caracteristici necesare pentru menţinerea unei stări de flux diferă în funcţie de lucrarea de cercetare pe care aţi citit-o. Cartea audio pe care am ascultat-o ​​acoperea şapte caracteristici specifice care păreau a fi mai proeminente în timpul cercetării sale.

Csikszentmihalyi a stabilit ca persoanele care au un scop şi o înţelegere clare a ceea ce trebuie să facă în continuare sunt mai susceptibile de a obţine o stare de flux. Un scop clar, sau un obiectiv, produce o focalizare asemănătoare laserului, care este importantă pentru atingerea acelei stări.

Majoritatea jucătorilor de poker vor avea scopul de a câştiga o brăţară World Series of Poker (WSOP). Acesta este un obiectiv solid, dar cred ca prima caracteristică a lui Csikszentmihalyi a Flow sapa puţin mai adânc decât asta.

Jucătorii de poker care ating o stare de flux îşi creează obiective o dată la rând. Scopul lor clar este de a juca fiecare mână cât mai optim posibil.

Nimic altceva nu contează în afară de acea mână. Nu vă gândiţi la viitor, nu vă gândiţi la trecut, ci doar concentraţi-vă pe o mână pe rând. În opinia mea, acesta este cel mai bun mod de a obţine o stare de flux în poker.

888Sport a primit o licență de pariuri sportive online de la guvern și și-a înființat un magazin în Romania ce poate fi vizitat aici https://pariubet.ro/recenzie/888sport/. Fiind un site de pariuri online, acestea oferă o mulțime de oportunități excelente pentru pariori de a pune în practică sporturile lor preferate din întreaga lume.

Pentru jucătorii care decid ce site-uri de pariuri online doresc să folosească în Romania, acest ghid va oferi o revizuire completă a 888 Sport Romania, una dintre cele mai bune opțiuni de pariuri sportive din provincie. Descoperiți tot ce trebuie să știți în această recenzie 888Sport, de la cum să deschideți un cont la opțiuni bancare și multe altele.

888Sport este una dintre cele mai bune opțiuni pentru jucătorii de noroc din Romania care caută o casă de pariuri online completă. Au o ofertă largă de sporturi diferite, o interfață curată și una dintre cele mai bune aplicații de pariuri din Romania, împreună cu o mulțime de metode diferite de depunere și retragere.

Pariurile sportive 888Sport nu-i lasă pe jucători să își dorească mult, deoarece aceștia acoperă toate elementele de bază, precum și câteva caracteristici suplimentare distractive, cu produsul lor. Pe măsură ce tot mai mulți oameni din Romania încep să se apuce de jocurile de noroc sportive, puteți fi sigur că mulți vor veni în turmă la 888Sport pentru a-și reduce pariurile.

 

Știri relevante