Menu

Cum verific bilet fortuna

Cum verific bilet fortuna

Verificarea biletului la Efortuna se face prin mai multe modalitati.

Una este prin verificarea pe site-ul casei de pariuri.  Pentru a face acesty lucru, este nevoie sa va logati in contul pe care il aveti, prin introducerea username-ului si a parolei, iar apoi sa introduceti codul biletului.

O alta modalitate de verificare a biletului este vizualizarea rezultatelor pe teletext. Aici, aveti mai multe pagini. Una este pentru meciurile care se disputa live, in acel moment,iar rezultatele sunt actualizate pe loc, sau, daca nu aveti posibilitatea sa va verificati rezultatele in ziua respectiva, puteti sa o faceti pe pagina de teletext dedicate tuturor rezultatelor meciurilor din ziua respectiva.

Structura paginii de teletext a celor de la Fortuna este una simpla. Astfel, pe prima pagina sunt meciurile de fotbal din acea zi, apoi vine pagina cu oferta pentru alte sporturi, din acea zi, apoi pagina de rezultate live, aici pot fi mai multe pagini, daca oferta este bogata, iar mai apoi vine pagina cu rezultatele tuturor meciurilor care au fost in oferta, in ziua precedenta.

Si site-ul casei de pariuri are o sectiune dedicata meciurilor live, dar, pentru accesarea acesteia, este nevoie, de asemenea, de logarea in cont, cu username-ul si parola aleasa.

Știri relevante