Menu

Cum verific bilet fortuna

Cum verific bilet fortuna

Verificarea biletului la Efortuna se face prin mai multe modalităţi.

Una este prin verificarea pe site-ul casei de pariuri.  Pentru a face acesty lucru, este nevoie să vă logaţi în contul pe care îl aveţi, prin introducerea username-ului şi a parolei, iar apoi să introduceţi codul biletului.

O altă modalitate de verificare a biletului este vizualizarea rezultatelor pe teletext. Aici, aveţi mai multe pagini. Una este pentru meciurile care se disputa live, în acel moment,iar rezultatele sunt actualizate pe loc, sau, dacă nu aveţi posibilitatea să vă verificaţi rezultatele în ziua respectivă, puteţi să o faceţi pe pagina de teletext dedicate tuturor rezultatelor meciurilor din ziua respectivă.

Biletul Fortuna se poate inca verifica si pe teletex la televizor

Structura paginii de teletext a celor de la Fortuna este una simplă. Astfel, pe prima pagina sunt meciurile de fotbal din acea zi, apoi vine pagina cu oferta pentru alte sporturi, din acea zi, apoi pagina de rezultate live, aici pot fi mai multe pagini, dacă oferta este bogată, iar mai apoi vine pagina cu rezultatele tuturor meciurilor care au fost în oferta, în ziua precedentă.

Şi site-ul casei de pariuri are o secţiune dedicată meciurilor live, dar, pentru accesarea acesteia, este nevoie, de asemenea, de logarea în cont, cu username-ul şi parola aleasa.

Știri relevante