Menu

Cum verific bilet la casa pariurilor

Cum verific bilet la casa pariurilor

Casa pariurilor incep sa-si stabileasca marja sa zicem la verificarea biletului pe casa pariurilor si apoi stabilesc cotele pentru diferitele rezultate care incorporeaza acest comision. Marja incorporata la un pariu este denumita despre care vom discuta si mai jos. Compania de pariuri calculeaza probabilitatea aparitiei fiecarui rezultat si apoi scade marja. Daca probabilitatea reala este de 2/1 (3,0 in zecimale, 200 in american), bookie-ul isi va scadea marja de la verificarea biletului pe casa pariurilor, iar cota reala va fi 19/10 (2,90, 190).

Casa pariurilor si comerciantii de cote calculeaza probabilitatile reale de a se intampla ceva pe baza statisticilor, formei, istoriei si in cele din urma a opiniei umane (propriile opinii, alte opinii despre carti si opinia publica). Cu cat sunt disponibile mai multe date, cu atat sansele de la Casa pariurilor vor reflecta probabilitatea reala, daca evenimentul nu s-a intamplat niciodata sau exista mai putine date cu privire la rezultate, Casa pariurilor vor fi mai precaute si sansele lor vor fi mai mici reflectand probabilitate reala.

De exemplu, sansele de fotbal, in general, tind sa fie o valoare buna, deoarece exista o multime de date disponibile. Cu toate acestea, sansele sa spuna ca castigatorul factorului X este mult mai putin sigur si, astfel, va avea marje mai ridicate, deci o valoare generala mai slaba pentru cel care intelege.

In sectiunea adecvata se pot verifica atat biletele jucate la agentie cat si cele jucate in mediul online, totul este ca dfiecare dintre voi sa faca diferenta unde se afla si in care din medii a plasat pariurile sportive.

Știri relevante